FESTIVALIS „VIRUS‘26“. KAUNO ŠOKIO TEATRO „AURA“ SPEKTAKLIS „DEGINANTI TRINTIS“

DATA

2021-11-11, 18:30 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Valstybinis Šiaulių dramos teatras, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: 6 Eur moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems (pateikus dokumentus)

Nuolaidos: 6 Eur – asmenų grupei nuo 10 žmonių

Nemokamai: iki 7 metų (neužimant papildomos sėdėjimo vietos)

Trukmė: 45 min.

GALIMYBIŲ PASAS: PRIVALOMAS

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
FESTIVALIS „VIRUS‘26“. KAUNO ŠOKIO TEATRO „AURA“  SPEKTAKLIS „DEGINANTI TRINTIS“

APIE SPEKTAKLĮ

„Deginanti trintis“ – tai paralelinis mūsų pasaulio atspindys, kuriame laikas pailgėja ir peržengia įprastas ribas. Jame gyvena „Deginančios trinties“ būtybės – „šunyčiai“ ir „trynėjai“, kurios geba formuoti figūras pasitelkdamos savo neįprastus kūnus. Kaip ir mes, šios būtybės apsėstos noru turėti kuo daugiau ir varžosi niekada nesibaigiančioje kovoje dėl teritorijos.

 

APIE CHOREOGRAFĄ

Brandon Lagaert, gimęs 1992 metais Belgijoje, mokėsi aktorystės meno gimtajame Ghent mieste ir 2012 m. įstojo į Karališkąją Antverpo konservatoriją, šiuolaikinio šokio pedagogikos studijas. Po vienerių metų Brandon’ą priemė šokio trupė „Peeping Tom“, kurioje sėkmingai dirba iki šiol.  Šiuo metu jis taip pat yra „Moeder and Kind“ kolektyvo dalis.

Brandon aktyviai bendradarbiauja su įvairaus profilio menininkais, pavyzdžiui, eksperimentuoja su kino menu Strasbūro teatre  L’école de Théâtre Physique. Šokėjas-choreografas nuolatos gilina žinias ir įgūdžius įvairiose srityse įskaitant teatrą, šokį, kino meną, režisūrą ir ne tik, stengdamasis būti visapusišku menininku.  Šis procesas susikūręs po pavadinimu „Kaiho“.

Po kūrinio „Vader“, kuriuo šokėjas-choreografas ir pradėjo savo karjerą „Peeping Tom“ trupėje, Brandon sukūrė spektaklį „Subdued“ iš dalies likusios nepanaudotos medžiagos. Už šį spektaklį jis buvo apdovanotas „Išskirtinio atlikimo” apdovanojimu Kopenhagos tarptautiniame choreografijos konkurse.

2016 m. Brandon Lagaert gavo „BILL Award“ apdovanojimą jauniems ir būsimiems Belgijos menininkams kategorijoje „Vizualieji menai“.

ŠOKA TARPTAUTINĖ ŠOKIO TEATRO „AURA“ TRUPĖ:

Chih-Yuan Yang (Taivanas), Ester Bega (Albanija), Hueng Won Lee (P. Korėja), Julija Mintautė (Lietuva), Kris Dao Nicholls (Australija), Marine Fernandez (Prancūzija), Natsuho Matsumoto (Japonija), Pepe Jaimes (Meksika).

 

TREILERIS

PLAČIAU APIE SPEKTAKLĮ

 

ŠIUOLAIKINIO MENO FESTIVALIO „VIRUS‘26“ PROGRAMA

 

ORGANIZATORIUS:

Šiaulių dailės galerija

Vilniaus g. 245, 76343 Šiauliai

Juridinio asmens kodas 193309312

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.