Žaislų nuotykiai

DATA

2020-11-26, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Žaislų nuotykiai

Vaikų mylimi herojai visame pasaulyje kviečia kartu pasinerti į nepakartojamus nuotykius. Žaislams linksmai leidžiant laiką netikėtai dingsta Vudis. Bazas, Džesė, Bulviagalvis, Ateivis ir kiti žaislai nieko nelaukdami leidžiasi ieškoti draugo. Jiems teks keliauti į paslaptingą Japoniją pas brolius Sumį ir Samį, išsiaiškinti piktųjų bakterijų kėslus bei aplankyti dar nematytą Robotų karalystę, kurią taip pat ištiko didelė bėda ir jos gyventojams reikalinga pagalba. Herojams reikės ir vaikų pagalbos sprendžiant iškilusias problemas.

Tai pamokanti istorija apie tai, kad reikia padėti vienas kitam ir vertinti draugystę, nes be draugų pasaulyje daug sunkiau.

Vaikų ir herojų laukia netikėtos pažintys su įvairiais personažais, šokiai, dainos bei smagi muzika, praturtinta vaizdo projekcijomis.

Vaikams iki 3 m. (neužimant papildomos vietos, su suaugusiojo priežiūra) įėjimas nemokamas.

Spektaklio metu bus laikomasi visų Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos ir valstybės lygio ekstremaliosios situacijos operacijų vadovo reikalavimų!

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ "Markmedia"

Įm. k. 304709906

Sukilėlių pr.93-55, LT-49322, Kaunas

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.