Vytautas Šiškauskas "Ačiū Tau"

DATA

2019-12-29, 17:00 val.

Vieta

Žemaitės dramos teatras, Telšiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai iki 8 metų neužimantys papildomos vietos

Renginio trukmė: 1 val. 20 min.

Pertrauka: yra - 20 min.

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Vytautas Šiškauskas

Vytautas Šiškauskas turi puikią žinią gerbėjams – gruodį jis rengiasi į koncertinį turą, kuriame padėkos už neblėstančią meilę, ištikimybę jo muzikai ir begalinį ilgametį palaikymą. „Ačiū Tau“ – taip jis pavadino savo žiemišką koncertinę kelionę, kuri prasidės gruodžio 1 dieną Panevėžyje, o baigsis – 29 dieną Telšiuose.

„Ačiū Tau“  koncertinis turas bus vienas iš tų jausmingų susitikimų, kuris širdyje paliks malonią šilumą. Vytautas Šiškauskas jam rengiasi kruopščiai ir nuoširdžiai, kaip kiekvienam savo scenos darbui, ir kviečia visus romantiškiausią gruodžio vakarą praleisti drauge.

„Ačiū Tau“ vadinasi ir nauja Vytauto Šiškausko daina, kuri jau rado kelią į žmonių širdis ir darniai įsiliejo į nuotaikingą dainininko koncertinę programą. Joje – visų mūsų pamilti kūriniai, kuriuos, galime lažintis, dauguma lietuvių moka mintinai. Jais mes sveikiname vienas kitą su gimtadieniu, jie skamba jubiliejuose, giminių susiėjimuose ir visada laukiami bei ovacijomis pasitinkami koncertuose. 

Sodrus balsas, begalinė energija ir nuo lūpų nedingstanti šypsena Vytautą Šiškauską scenoje lydi nuolatos. Per laiką ryšys su žiūrovu užsimezgė ypatingas: tvirtas ir abipusis. Vytautas Šiškauskas gėlių koncertuose gauna dažniausiai, žinoma, iš dailiosios lyties atstovių, kurios įvertina ir dainininko muzikinį talentą, ir jo galantišką vyrišką žavesį, o dainininkas už jas dosniai atsilygina koncerto metu atiduodamas publikai visą save.

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ „Muzikos dienos

Įmonės kodas 302474701

Elnių g. 27 / Stirnų g. 28, Vilnius 

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.