FC "GINTRA" - SK "SLAVIA PRAGUE" (+ŽAIDIMAS)

DATA

2018-09-13, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Šiaulių m. sav. stadionas, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Tribūna B ir C: žymėtos sėdimos vietos po stogu

Tribūna E, F ir G: nežymėtos sėdimos vietos be stogo

VIP tribūna 20 €: + VIP įvažiavimas, užkandžiai, gėrimai, rungtynių programa

Nemokamai: tik tribūnos E, F ir G - moksleiviai, studentai, neįgalieji, senjorai

50 % nuolaida: tik tribūnose B ir C - moksleiviai, studentai, neįgalieji, senjorai

Bilietų kasa stadione: renginio dieną 2 val. prieš rungtynes

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
FC

ŽAIDIMAS! Pirk bilietą ir pretenduok laimėti vieną iš dviejų „SEIKO“ įsteigtų laikrodžių arba oficialius Lietuvos vyrų nacionalinės futbolo rinktinės marškinėlius!
„Gintra-Universitetas” kuria pridėtinę vertę žiūrovams ir kartu su partneriais skelbia, kad kiekvienas įsigyjęs bilietą ir į stadioną atvykęs žiūrovas turės progą laimėti vieną iš dviejų „SEIKO“ įsteigtų laikrodžių, o vienas iš žiūrovų bus apdovanotas oficialiais Lietuvos vyrų nacionalinės futbolo rinktinės marškinėliais!

Nugalėtojus burtų keliu išrinksime rungtynių pertraukos metu. Būk stadione, palaikyk geltonai juodas ir tapk nugalėtoju.

****

FC „Gintra” – SK „Slavia Prague“ renginio aprašymas

 

Kuriame Lietuvos futbolo istoriją kartu!

UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio („Round of 32“) rungtynės!

Rugsėjo 13 –ąją 18 val. Šiaulių miesto savivaldybės centriniame stadione susitinka Šiaulių „Gintra-Universitetas“ ir Prahos „SK Slavia Prague“

Kiekvienas rugsėjo  13 -ąją Šiaulių miesto centriniame stadione būsiantis žiūrovas taps naujos futbolo istorijos dalimi ir turės progą išvysti aukščiausio lygio moterų futbolo dvikovą, kurioje šiaulietės sieks dar kartą įrodyti, kad Europoje „Gintra-Universitetas“ yra rimtas riešutas net ir pajėgiausiams varžovams! Sukurkime ypatingą atmosferą ir užpildykime stadiono tribūnas!

DRESS KODAS – geltona juoda!

Įsigytas bilietas = tavo parama reprezentacinei Šiaulių miesto futbolo komandai!

Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda antrus metus iš eilės peržengė UEFA moterų Čempionių lygos atrankos barjerą bei tęsia kovą elitiniame Europos futbolo turnyre.

UEFA būstinėje Nione ištraukti burtai „Gintrą-Universitetą“ šešioliktfinalio („Round of 32“) etape suvedė su Čekijos grande Prahos „SK Slavia“.

Pastaroji yra nuolatinė UEFA moterų Čempionių lygos dalyvė, o praėjusį sezoną Čekijos klubas nukeliavo iki pat ketvirtfinalio bei pateko į pajėgiausiųjų Europos moterų futbolo klubų aštuntuką.

Šį sezoną “SK Slavia” buvo priversta pradėti savo žygį Europoje nuo atrankos turnyro, kadangi tiesioginį kelialapį į pagrindinį turnyrą gavo tik viena Čekijos komanda – praėjusį sezoną šalies čempionate triumfavusi kita Prahos ekipa “AC Sparta”.

Atrankos varžybose “SK Slavia” jokių problemų neturėjo. Vengrijoje būsima “Gintros-Universiteto” varžovė nesunkiai įveikė visas oponentes – Budapešto “MTK Hungaria”, Kosovo čempionę “Mitrovica” bei pajėgiausią Turkijos moterų futbolo klubą “Belediyesi”.

Po burtų traukimo ceremonijos “Gintros-Universiteto” klubo prezidentas Gintaras Radavičius šyptelėjo ir prisiminė, kad Praha 2014 -iais buvo sėkminga, tačiau komandos vadovas neabejoja, kad šįkart viskas bus dar sudėtingiau.

“2014 -iais žaidėme su kita Prahos ekipa “AC Sparta”. Tada iš mūsų niekas nieko nesitikėjo, o mums pavyko nustebinti Europą. Šįkart viskas bus dar sudėtingiau. Per pastaruosius kelerius metus jau užsitarnavome žinomesnį vardą ir visi varžovai į mus žiūri pakankamai rimtai. Neabejoju, kad “SK Slavia” taip pat prisimena tuos metus, kai netikėtai palaužėme jų pagrindinius priešininkus vietiniame čempionate. To, jog mūsų kažkas neįvertins nesitikime, todėl sieksime kuo geriau pasiruošti ir stoti į kovą, nes rezultatas kol kas yra 0:0″, – kalbėjo klubo prezidentas.

ORGANIZATORIUS:

FUTBOLO KLUBAS "GINTRA"

Įmonės kodas 193175596

Kreivoji g.37, ŠIAULIAI

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI