Vaikiškas muzikinis spektaklis "Seno rakto istorija"

DATA

2023-03-07, 11:00 val.
Antradienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai iki 3 metų neužimantys papildomos vietos

Kultūros pasas: bilietus galima įsigyti su kultūros pasu - kreiptis į renginio organizatorių drakoniuko.teatras@gmail.com

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Vaikiškas muzikinis spektaklis
Vaikiškas muzikinis spektaklis "Seno rakto istorija"
 

Scenarijaus autorė - Gintarė Greičienė

Muzika – Aro Žvirblio

Trukmė – 50 min.

Palėpė – paslaptingiausia namų vieta. Joje, seniai praradę savo paskirtį, miega pamiršti daiktai. Išmintingas, apdulkėjęs veidrodis, žvaigždžių liga sergantis smuikas, daugybę paslapčių slepianti spinta, šimtą metų nevartytas nuotraukų albumas – niekas nebeprisimena, kaip jie čia pateko ir nežino, ar dar kada nors ištrūks į laisvę. Bet vieną dieną palėpės ramybė sudrumsčiama – iš seno stalčiaus iškrenta raktas Numeris Du. Pažadinęs visus palėpės gyventojus, jis imasi ieškoti savo spynos. Ar nesutrukdys kiti daiktai jam siekti svajonės? Ar suras senas raktas savo spyną? Ar pavyks ją atrakinti? Kokie nuotykiai ir pavojai jo laukia?

„Seno Rakto istorija“ – mažiesiems žiūrovams primins, kaip svarbu žinoti kas esi ir jaustis reikalingam. Įdomūs ir įvairiapusiški spektaklio herojai pralinksmins kurioziškomis situacijomis, skambiomis dainomis ir padės suprasti, kad kiekvienas, net senas surūdijęs raktas, kažkam yra svarbus ir vienintelis.

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ „Drakoniuko teatras“

Įmonės kodas 302249918

Adresas: St. Lozoraičio g. 6 - 9, LT – 53236, Kauno raj.

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI