Saulius Prūsaitis ir Iglė

DATA

2022-12-13, 18:00 val.
Antradienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: 1 val. 40 min.

Nemokamai: vaikai nemokamai įleidžiami iki 6 metų amžiaus imtinai, neužimant papildomos vietos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginys pasibaigęs
Saulius Prūsaitis ir Iglė

Saulius Prūsaitis ir Iglė

„Pagaliau atėjo metas ir esame pilnai pasirengę didžiausiam koncertiniam turui savo grupės istorijoje“, – sako Saulius Prūsaitis.Gruodį jis pradeda dešimties koncertų kelionę po Lietuvą. Joje neaplenks nei mažesnių miestų salių, nei didžiųjų šalies arenų. Drauge su Sauliumi į turą pirmą kartą leidžiasi ir Iglė, su kuria jis ką tik pristatė jau trečią bendrą dainą „Tas jausmas“.

Saulius Prūsaitis  jau dabar dėlioja būsimojo turo koncertinę programą ir kuria scenografiją.  Jis pasirūpins, kad išvystumėte aukščiausios kokybės, itin skoningą, originalų šou.

Jo programoje vien hitai ir superhitai. Šalia jau legendinių „Norim šokti“, „39“, „Vasara 3016“, „Tu nemoki“ sėkmingai rikiuojasi ir  „Pamela“, „Prie ežerėlio“ ir naujausias duetas su Igle „Tas jausmas“.

„Tai mano pirmasis turas, todėl jaudulio šiek tiek yra. Norisi apdovanoti klausytoją šiluma ir gerai praleistu laiku. Šventinis laikotarpis bus stebuklingas visiems“, – sako Iglė.

„Mes su Igle jau seniai išaugome mokinės ir mokytojo santykius. Ji daugiau nei verta leistis su mumis į koncertinę kelionę“, – teigia dainas „Tu nemoki“, „Tyliai išeinu pas kitą“ ir „Tas jausmas“ drauge su Igle atliekantis Saulius.

Jis –  ne tik visų savo dainų kūrėjas, prodiuseris ir atlikėjas. Jis pasirenka, kas su juo pasirodys scenoje, jis lemia viso koncerto eigą ir atmosferą. Iki smulkmenų sudėlioja ir savo ir muzikantų įvaizdį. Ir svarbiausia –  itin nuoširdžiai publikai perduoda šviesią energiją, nesumeluotus jausmus ir nepakartojamą požiūrį į pasaulį.

„Nusiperki bilietą už trisdešimt eurų, o mes atgal endorfinų duodame už tris šimtus“, – juokiasi jis.

Ir tiesa –  jo koncertuose negali išlikti abejingu. Net jei diena bloga, net jei nuotaikos nėra, net jei pavargai nuo darbų, buities ir pasaulio problemų, bent jau dvi valandas Sauliaus Prūsaičio koncerte apie tai tikrai negalvosi. 

 

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ „Muzikos dienos

Įmonės kodas 302474701

Elnių g. 27 / Stirnų g. 28, Vilnius 

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI