Klasikinės gitaros ir fortepijono koncertas - Prisiminimai apie Ispaniją

DATA

2022-02-17, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Jonavos kultūros centras, Jonava

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: -

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Klasikinės gitaros ir fortepijono koncertas - Prisiminimai apie Ispaniją

Ispanija...Šalis, garsėjanti savo gastronomija, gamtos žavesiu, vietinių gyventojų temperamentu tačiau taip pat didinga savo kultūriniu paveldu. Ispaniška muzika neretai asocijuojasi su temperamentinguoju flamenco. Šio žanro charakteristikos juntamos ir dažnai yra netgi dominuojančios klasikinėje ispaniškoje muzikoje: charakteringi ir ekspresyvūs ritmai, plati muzikinė spalvų paletė, išraiškingi muzikiniai vaizdiniai... Klasikinės gitaros ir fortepijono garsai leis klausytojui nusikelti mintimis į romantiškąją Granadą ar saulėtąją Maljorką ir pajusti ispaniškos muzikos įvairovę.

Trumpa atlikėjų biografija:

Ricardo Gonzalez Zurita - klasikinė gitara (Meksika-Ispanija)

Ricardo Gonzalez Zurita - meksikiečių-ispanų kilmės klasikinės gitaros atlikėjas, šiuo metu gyvenantis Lietuvoje. Gitara groti pradėjo gimtojoje Meksikoje. Vėliau studijas tęsė Ispanijoje, Barselonos bei Madrido konservatorijose bei Prancūzijoje, Strasbūro konservatorijoje. Ricardo - dažnas klasikinės gitaros festivalių bei meistriškumo kursų dalyvis Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje bei Meksikoje. Vienas iš pagrindinių Ricardo muzikinių tikslų, atskleisti kūriniuose paslėptas kompozitorių idėjas ir jas perteikti savitomis interpretacijomis, kurioms visuomet siekia suteikti naują perspektyvą.

 

Giedrė Mažeikaitė - Gonzalez - fortepijonas

Giedrė Mažeikaitė-Gonzalez - pianistė. Baigusi Nacionalinę M.K. Čiurlionio menų mokyklą  išvyko į Ispaniją, kur studijas tęsė Barselonos bei Madrido konservatorijose. Giedrė koncertavo Ispanijoje, Prancūzijoje, Šveicarijoje, Andoroje bei Meksikoje. Pasatarojoje, taip pat pasirodė su Aguascalientes miesto Simofininiu orkestru, diriguojant maestro L. Marcelletti.  Laureatės vardą Giedrė yra pelniusi tarptautiniuose konkursuose Italijoje bei Prancūzijoje. Savo interpretacijose pianistė visada siekia atskleisti muzikos grožį, išryškinant jos paprastumą bei galią.

ORGANIZATORIUS:
bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.