Kalėdinis spektaklis "NEMATOMAS VAIKAS"

DATA

2022-12-26, 12:00 val.
Pirmadienis

Vieta

Valstybinis Šiaulių dramos teatras, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Bilieto kaina suaugusiam: 10 €

Bilieto kaina vaikui su kalėdine dovanėle: 14 €

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginys pasibaigęs
Kalėdinis spektaklis

Kalėdinis spektaklis "NEMATOMAS VAIKAS"

Scenarijaus ir dainų autorius – Arnoldas Jalianiauskas

Choreografė – Lina Šimkienė

Scenografijos ir kostiumų dailininkė – Odeta Pamerneckaitė

Muzikos aranžuotė- Paulius Trijonis

 

Vaidina:

Dukrytė MIU – Aistė Šeštokaitė

Sūnelis MUMINUKAS – Severinas Norgaila

TĖTIS – Aidas Matutis

MAMA - Eglė Žvinienė

Tetulė – Jūratė Budriūnaitė, Danguolė Petraitytė

Nematomas vaikas, NINĖ – Rusnė Navickaitė

 

Trukmė – 45 min.

 

Kalėdos – stebuklų metas, kai pro kaminą į namus paslapčia prasmunka Kalėdų Senelis ir po eglute palieka išsvajotą dovaną, kai net iš tolimiausių kampelių į jaukius namus susirenka visa šeima, kai ore tvyro stebuklo laukimo ir džiaugsmo nuotaika. Bet yra vaikų, kurie tokiu laiku jaučiasi dar labiau vieniši ir nemylimi. Tai visų pamiršti, skriaudžiami ir apleisti vaikai, kurių nėra kam paguosti ir nuraminti. Pasitaiko, kad tokie ilgą laiką užuojautos ir dėmesio nesulaukę vaikai ima blukti, nykti ir galų gale tampa visai nematomi. Koks stebuklingas receptas gali išgelbėti nematomus vaikus? Kas turi nutikti, kad jų veiduose vėl atsirastų šypsena?

Šis spektaklis pasakoja istoriją apie mažą mergaitę Ninę, kuri nepatyrusi žmogiškos šilumos savo šeimoje, vieną dieną tapo nematoma. Padėti Ninei atskuba geroji tetulė, kuri ieškodama saugių namų nematomai mergaitei, nusprendžia ją patikėti miško gūdumoje gyvenančiai keistuolių šeimynėlei. Triukšminga ir geranoriška šeima noriai priglaudžia ir rūpinasi nelaimėle. Nuo kiekvieno meilės gesto ir parodyto rūpesčio nematoma mergaitė po truputį ryškėja, atšyla ir galiausiai tampa matoma - mylimu ir pilnaverčiu šeimos nariu.

„Nematomas vaikas“ - tai šviesus muzikinis spektaklis skirtas ne tik vaikams, bet ir visai šeimai. Iš keistosios šeimynėlės galima pasimokyti, kaip reikia elgtis, kalbėti, o reikalui esant imtis net paslaptingiausių priemonių, norint , kad nematomi vaikai vėl taptų matomais, gyvybingais ir linksmais. Spektaklyje skamba daug gražių dainelių, kurias specialiai šiam spektakliui sukūrė šio spektaklio idėjos autorius Arnoldas Jalianiauskas. Spektaklio dinamika, veiksmine linija ir šokių choreografija rūpinosi Lina Šimkienė, o paslaptingo miško atmosferą ir nuotaiką perteikti padėjo scenografė Odeta Pamerneckaitė.

Po spektaklio vaikams bus įteiktos kalėdinės dovanėlės.

 

ORGANIZATORIUS:

Valstybinis Šiaulių dramos teatras

Įmonės kodas: 190755170

Tilžės g. 155, Šiauliai LT-76297

www.vsdt.lt

 

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI