Komedija "(NE) IŠTIKIMYBĖS SPĄSTAI"

DATA

2022-04-26, 18:00 val.
Antradienis

Vieta

Žemaitės dramos teatras, Telšiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami. Amžiaus cenzas - N16

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Komedija

Komedija ,,(Ne)ištikimybės spąstai”

„Kitoks teatras”  pristato efektingą komediją ,,(Ne)ištikimybės spąstai“, kurios klastų labirintai stebins ties kiekvienu posūkiu: pinklės čia spendžiamos taip įnirtingai ir meistriškai, kad galiausiai pranoksta pačius melavimo guru.

Klampaus melo katilas užverda didmiesčio bute. Į prabangių apartamentų šeimininkės pinkles patenka susirgusio kolegos atvykęs pakeisti meistras. Jis net nenutuokia, kur įsivėlė! Palaipsniui ir pati buto šeimininkė patenka į nelauktos viešnios, netikėtai išdygusios tarpduryje, spąstus. Atėjusi ponia grasina atskleisianti daug nemalonių faktų apie šeimininkę. Netikėtai užviręs ginčas perauga į melavimo čempionatą, kuriame dėl pirmosios vietos varžomasi be skrupulų.

Kokias intriguojančias staigmenas meistras spontaniškai paruoš abiems ponioms? Kas privers išvirsti iš koto? Ar melo kojos tikrai trumpos, o ką jei jis su aukštakulniais? Sužinosite apsilankę naujausioje ,,Kitokio teatro” komedijoje ,,(Ne)ištikimybės spąstai“, kupinoje netikėtumų, nelauktų siužeto viražų ir galiausiai nokautuojančioje veikėjų-meluotojų virtuoziškumu.

Dėmesio: komedija galima sukelti nevaldomus juoko priepuolius!

Režisierius – Ričardas Vitkaitis
Įvaizdis – Eglė Krasnovė

Vaidina - Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė ir  Andrius Bialobžeskis – žiūrovams gerai atpažįstami iš TV laidos ,,Dviračio šou” personažų, televizijos serialų, filmų ir teatro projektų.

Spektaklio trukmė – 1 val. 30 min.

N- 16

ORGANIZATORIUS:

Viešoji įstaiga KITOKS TEATRAS

Įm.kodas 135676861

J.Basanavičiaus alėja 61-6A, Kaunas

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI