Kostas Smoriginas 70 | su styginių kvartetu

DATA

2023-04-01, 18:00 val.
Šeštadienis

Vieta

Jonavos kultūros centras, Jonava

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Renginio trukmė: 1 val. 30 min. (pertrauka yra)

Nuolaidos: netaikomos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Kostas Smoriginas 70 | su styginių kvartetu

Artėjant 70 metų jubiliejui Kostas Smoriginasrengia naują autorinių dainų programą.

„Esu menininkas. Tie, kas mane vadina aktoriumi, neklysta, teisūs ir tie, kurie sako, kad esu dainų autorius ir atlikėjas“, – daugiau nei keturiasdešimt metų scenoje praleidęs, Lietuvos nacionaline kultūros ir meno premija apdovanotas K. Smoriginas ir šiandien be kūrybos, be scenos neįsivaizduoja savo gyvenimo.

Ilgai lauktam susitikimui su žiūrovais ir klausytojais aktorius parengė dviejų dalių koncertą, kuris neabejotinai taps dedikacija Jos Didenybei Muzikai, Jos Didenybei Dainai, Jos Didenybei Scenai. Koncerte K. Smoriginas pristatys naujausias dainas savo dainas pagal Liutauro Degėsio, Evaldo Jaro tekstus, naujam gyvenimui bus prikeltos dainos pagal Romo Lileikio ir Sigitos Gedos eiles. Nuskambės ir K.Smorigino klasika, be kurios klausytojai neįsivaizduoja jo koncertų - dainos „Paukščiai“, „Kalėdos“.

Į savo jubiliejaus koncertus, kurie vyks visoje Lietuvoje, K. Smoriginas pakvietė ištikimus bendražygius – kompozitorių Audrių Balsį, gitaros virtuozą Martyną Kuliavą, o taip pat – styginių kvartetą. K. Smoriginas neabejoja, kad kvarteto atliekama muzika dainoms suteiks naujų spalvų ir muzikinės poetikos.

 

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ ,,Geros muzikos ekspertai“

Įm. kodas 303832852

Kareivių g.6, p.d.2.9., Vilnius

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI