KONSTRUKTOR CITY | Interaktyvus spektaklis

DATA

2023-04-04, 18:00 val.
Antradienis

Vieta

Šiaulių kultūros centras, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai iki 3 m. neužimant papildomos vietos

Renginio trukmė: 90 min. (pertrauka 15 min.)

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
KONSTRUKTOR CITY | Interaktyvus spektaklis

INTERAKTYVUS SPEKTAKLIS SU PILNO UGIO LĖLĖM.

Nuotykiai Konstruktor city

Režisierius: Jekaterina Gaura

Audiospektaklio trukmė 1 valanda 30 minučiu.
Amžius: 1-10 metų.
Vienam vaikui iki 3 metų iejimas nemokamai su lydinčių tevelių.

Nėra paslaptis, kad Lego konstruktoriai yra super-konstruktoriai, kurie patinka ir vaikams, ir ju tėvams. Bet kokio amžiaus, bet kokios nuotaikos - mes mielai žaidžiame ir sugalvojame savo istorijas.  „Lego“ yra vienas iš labiausiai mėgstamų žaidimų tarp vaikų visame pasaulyje. Ir Lietuva jokiu būdu nėra išimtis!  Vaikams paruošėme savo teatralizuotą Lego miesto gyventojų nuotykių versiją! Jaunieji žiūrovai, berniukai ir mergaitės, labai mėgsta pasakas ir magiją.  O kas bus, jei Lego miesto gyventojai bus perkelti į pasaką?  Tai tikrai bus nuostabus nuotykis.

Siūžėtas: Lego mieste šiandien tikra šventė, visi ruošiasi smagiausioms pramogoms!  Lego miesto gyventojai pakvietė draugus į vakarėlį.  Emetas ir Liusi yra geriausi draugai, jie paruošė nuostabų vakarą miestui ir beveik prieš laikrodžio rodyklę parodė tiksliai 12:00, kai staiga užgęsta šviesa, tamsiosios piktadarių jėgos įsiveržia į šventę ir pagrobia Liusi.

Emetui su draugais teks patirti daug sunkumų ir išbandymų.  Jam į pagalbą ateina Lego miesto gyventojai, nepagaunami nindžiagai, ir šventės svečiai – robotai transformeriai!  Jie visi turi kovoti su pagrindinėmis blogio jėgomis.

Kad išgelbėtų Liusi, malonios ir sąžiningos širdies vyras, nuoširdžiai mylintis Liusi, turėjo stoti į mūšį su kraujo ištroškusiu voru!  Emetas meta iššūkį vorui ir nugali jį savo gera širdimi bei su draugu pagalba.

Pagaliau Liusi grįžta su Emetu, o Lego miestas vėl yra pats linksmiausias ir šventiškiausias miestas.

 

ORGANIZATORIUS:

Julian Tkačiov
Individuali pažyma Nr. 773236
PVM kodas LT100011377313
Švitrigailos 4, Vilnius

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI