Kino filmas "Pasmerkti. Pajūrio džiazas"

DATA

2019-11-27, 18:00 val.
Trečiadienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Cenzas: N-16

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
 Kino filmas

,,PASMERKTI. PAJŪRIO DŽIAZAS” 

Rokui (akt. Tadas Gryn) puikiai sekasi. Jis idealiai tvarkosi su visomis finansinėmis užduotimis, kurias jam paveda investuotojų fondas „3D Klubas”: jaunų bei ambicingų verslininkų – Daliaus, Dainiaus ir Dominyko susivienijimas. Rokas – Dominyko draugas nuo vaikystės – tapo Klubo suklestėjimo priežastimi. Ne veltui dėl savo „uoslės” pinigams jis gavo Kauko pravardę. Žiūrovas susipažįsta su Kauku, kuomet šis jau yra kone savo pasiekimų zenite. Po paskutiniosios užduoties jis taps pilnateisiu „3D Klubo” nariu. Rokas išvyksta į Klaipėdą, kurioje ir turi sutvarkyti pastarąjį reikalą.

Labiausiai šio momento laukia Roko žmona Irma. Pagaliau jos vyras pradės gyventi ramesnį gyvenimą ir daugiau laiko skirti šeimai. Rokas ir Irma iš pažiūros ideali pora. O neįgaliojo sūnaus auginimas, juos daro kone nenugalimus. Tačiau Rokas turi vieną problemą. Jis negali gyventi be kitų moterų. Antra vertus, jis turi ir tos bėdos sprendimą. Rokas niekada nesusitinka su ta pačia meiluže dar kartą ir visuomet sugrįžta pas žmoną ir sūnų. Todėl, įvykis, kai Rokas, išvykęs į Klaipėdą susižavi vietos gražuole Inga, neatrodo niekuo ypatingas. Tik štai netikėtai paaiškėja, kad šis susižavėjimas nevienadienis. Rokas įsimyli iki ausų. O meilė ir pinigai – tai jau sprogstamasis užtaisas, kuris iki pamatų sudrebins ramią ir snūduriuojančią Klaipėdą, o sprogimo banga sugriaus ne vieną likimą ir atims ne vieną gyvybę...

Nenuspėjamas, intriguojantis, pavojingas ir romantiškas – visai kaip džiazas, toks antrasis „Pasmerktų” epopėjos filmas, kuriame, kaip ir pirmajame netrūks sąsajų su realaus gyvenimo istorijomis.
Filmo režisierius Ramūnas Rudokas.

Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Tadas Gryn, Justina Nemanytė, Jokūbas Bareikis, Marius Jampolskis, Andrius Žiurauskas, Edgar Bechter. Filme taip pat vaidina Simonas Storpirštis, Karolis Kasperavičius, Arnas Ašmonas, Akvilė Žirgulytė, ir kt.

 

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Baltas ekranas”

Įm. k. 304764379

PVM k. LT100011449415

Jaunystės g. 10 – 33, Rokiškis

 

PVM netaikomas pagal PVM įstatymo 23 straipsnį

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI