Kino filmas AFTER. KAI MES PASIKLYDOM

DATA

2021-10-14, 19:30 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

GALIMYBIŲ PASAS: REIKALINGAS

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Kino filmas AFTER. KAI MES PASIKLYDOM

 AFTER. KAI MES ABEJOJOM. Į kino teatrus grįžta aistringiausias metų filmas!
Nuo rugsėjo 10 dienos didžiuosiuose ekranuose ilgai lauktas, milijonus kino žiūrovų visame pasaulyje pakerėjusio filmo AFTER tęsinys – nevaržomi jausmai, begalinė meilė ir atvira erotika.
Tesa (akt. Josephine Langford) pasiruošusi naujam etapui gyvenime. Puikiai baigti mokslai prestižiniame koledže atveria neribotas galimybes. Mergina susiranda svajonių darbą tarptautinėje kompanijoje. Tačiau jos planai persikraustyti į Sietlą visai nepatinka Hardinui (akt. Hero Fiennes Tiffin). Hardino pyktis,  prasidėję priekaištai ir nuolatinis pavydas sukelia Tesai vien tik skausmą ir nerimą. Ar verta viską statyti ant kortos ir paaukoti daug žadančią karjerą? O gal geriau nutraukti santykius su Hardinu? Bet kaip pamiršti tas judviejų aistringas naktis ir nesibaigiančius bučinius? Jo stiprų vyrišką glėbį ir iš proto varantį artumą?
Maža to, Tesos planus visiškai sujaukia netikėtai jos gyvenime pasirodęs tėtis, kurio mergina nematė beveik 10 metų ir į paviršių kylančios Hardino šeimos paslaptys...
Trečioji pasaulinio bestselerio dalis, subūrusi daugybė jaunų ir žavių aktorių, kaip niekad kupina sunkių pasirinkimo momentų ir visas sienas griaunančios aistros!  Įtraukianti istorija parodys, kad poros santykiai yra vienas sudėtingiausių, bet ir kartu vienas gražiausių dalykų, dėl kurių verta stengtis, kad ir kas nutiktų.

AFTER. KAI MES ABEJOJOM („After We Fell“)
PREMJERA  LIETUVOJE: 2021 09 10
REŽISIERIUS: Castille Landon
VAIDINA: Josephine Langford („After 1“, „After 2“) Hero Fiennes Tiffin( „After 1“, „After 2“, Arielle Kebbel („Vampyro dienoraščiai“, „Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių“), Carter Jenkins („Daktaras Hausas“), Chance Perdomo „“Midsomerio žmogžudystės“ ir kt.
ŽANRAS: romantinė drama
FILMO TRUKMĖ: TBA
ŠALIS: JAV
ANONSAS: https://youtu.be/E_b1tdv4ccs

 

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Baltas ekranas”

Įm. k. 304764379

PVM k. LT100011449415

Jaunystės g. 10 – 33, Rokiškis

 

PVM netaikomas pagal PVM įstatymo 23 straipsnį

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.