Kastytis Kerbedis

DATA

2022-12-30, 20:00 val.
Penktadienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: ~2 val.

Nemokamai: Iki 6 metų (imtinai), pateikiant amžių įrodantį dokumentą, neužimant papildomos vietos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Kastytis Kerbedis

Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Kastytis Kerbedis ryžtasi dar vienam gyvenimo nuotykiui ir kviečia į jį pasinerti ir savo klausytojus. Dainininkas metų pabaigoje surengs įspūdingiausią turą savo karjeroje! Gruodį į koncertinio turo „Taip!“ pasirodymus garsiausias muzikinės scenos senelis kviečia didžiųjų miestų gyventojus ir svečius. Ilgai lauktas koncertas Panevėžyje vyks pačią magiškiausią metų dieną – gruodžio 25-ąją „Panevėžio“ arenoje, koncertas Šiauliuose vyks Naujųjų metų išvakarėse – gruodžio 30 d. „Šiaulių“ arenoje.

„Taip“ taps trečiuoju K. Kerbedžio turu per arenas ir jis žada būti išties stulbinantis. Be to, jis įvyks po dvejų metų priverstinės pertraukos, tad dainininkas be galo pasiilgo savo klausytojų ir parengė daug staigmenų ir naujų dainų.

Pats atlikėjas, šiuo metu intensyviai dirbantis prie naujų dainų, ruošia ypatingą kelių dalių programą. Ji apims ir senąją jo kūrybą, neatsiejamą nuo tokių dainų kaip „Dėl Tavęs galiu“, „Pienių vynas“, „Sakale, lėk“ ar „Nakty“, ir naujausius hitus, įskaitant Ukrainai skirtą „Ar daug prašau“ ir paslaptingą bei romantišką dainą „Pilnatis“.

Ne mažiau svarbus K. Kerbedžiui ir vaizdas. Jis puikiai žino, ką jo koncertuose turi matyti žiūrovai, todėl daug dėmesio skiria vizualiems sprendimams, šviesoms ir, žinoma, kostiumams. Nepriekaištingu stiliumi scenoje ir gyvenime pasižymintis atlikėjas jau numatęs, kaip atrodys turo koncertuose ir kiek kostiumų per juos pakeis. Ir jie visi gulės tobulai!

Apgalvodamas kiekvieną savo pasirodymą iki menkiausių detalių, atlikėjas aukštus reikalavimus kelia ir sau, ir kartu su juo dirbantiems profesionalams. Todėl visi jo koncertai neatsiejami nuo kokybiško atlikimo, techninių sprendimų ir nenumaldomos energijos, kuria spinduliuoja pats senelis.

 

ORGANIZATORIUS:

UAB “Bravo events”

Registracijos adresas: Upės g. 6, Vilnius

Adresas korespondencijai: Žalgirio g. 135, Vilnius

Įmonės kodas 302711794

PVM mokėtojo kodas LT100006600811

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI