Kino filmas "Kakė Makė: mano filmas"

DATA

2023-04-24, 18:00 val.
Pirmadienis

Vieta

Plungės kultūros centras, Plungė

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Kino filmas

Kakė Makė: mano filmas

Kakė Makė: mano filmas (2023)

Žanras: Animacija

Sukurta: Lietuva

Režisierius: Meinardas Valkevičius

Kino teatruose nuo: 2023-04-21

Trukmė: 1h 15 min

Vaikų ir tėvų mylima Kakė Makė, iki šiol labiausiai žinoma iš nuostabių knygų istorijų, kviečia jus patirti naują nuotykį – pristato laukiamiausią lietuvišką animacinį filmą visai šeimai „Kakė Makė: MANO FILMAS“. Nesvarbu, namie pūpso visa kolekcija Kakės Makės knygų ar esate perskaitę tik vieną – 5-metės mergaitės galia kurti ir valdyti milžinišką vaizduotės visatą padarys įspūdį ir mažam, ir dideliam.

Visai šeimai sukurtas filmas, tai šeši nuotykiai, kuriuose nestinga humoro, išdaigų ir vertingų pamokų. Kakės Makės nuotykiai, prasidėję namie, netruks išsiplėsti ir peraugti į skirtingus jos magiško pasaulio kampelius, kur ji sutiks savo išgalvotus draugus monstrus, piratus, pasakų princą, keistokai linksmą raganą, keliaus į Dantukų fėjos puotą, ieškos pabėgusių ausų, švęs svajonių gimtadienį ir... sutiks savo naują augintinį!

Nuo pirmų filmo akimirkų žiūrovus nustebins tai, kad Kakė Makė pati kuria filmą: pasakoja kasdien patiriamus nuotykius, pristato veikėjus ir pirmą kartą atskleidžia savo tėvų vardus.  

Pagal rašytojos Linos Žutautės knygas sukurtą pilnametražį animacinį filmą „Kakė Makė: MANO FILMAS“ įgarsino žymūs aktoriai ir atlikėjai: Giedrius Savickas, Ineta Stasiulytė, Džiugas Siaurusaitis, Vaidotas Valiukevičius ir kiti. 

Režisierius: Meinardas Valkevičius

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

 

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Baltas ekranas”

Įm. k. 304764379

PVM k. LT100011449415

Jaunystės g. 10 – 33, Rokiškis

 

PVM netaikomas pagal PVM įstatymo 23 straipsnį

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI