Jazzu - akustinis koncertas "Mano namai" | Kėdainiai / [P]

DATA

2021-10-02, 19:00 val.
Šeštadienis

Vieta

Kėdainių arena, Kėdainiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: Perkant daugiau nei 10 bilietų -10%

Nemokamai: Vaikai nemokamai neįleidžiami

GALIMYBIŲ PASAS: PRIVALOMAS

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Jazzu - akustinis koncertas

Skelbiama naujoji Jazzu akustinio koncertinio turo "Mano namai" data Kėdainiuose.


Šis renginiai yra perkelti iš 2020-ųjų metų pavasario ir visi anksčiau įsigyti bilietai galios ir šiam renginiui.

 

Jei nauja renginio data jums nėra tinkama, rašykite info@vabalofilmai.com ir jums bus suteiktas kuponas kitiems organizatoriaus renginiams. Dėl kuponų kreiptis galima iki rugpjūčio 1 dienos.

Organizatoriai dar kartą atsiprašo dėl šio užsitęsusio proceso, tačiau tikisi supratingumo ir planuoja, jog renginiai šį rudenį tikrai įvyks.

***

 

Justė Arlauskaitė-Jazzu pavasarį pradžiugins mažesnių miestų klausytojus

Atlikėja Jazzu, suburianti didžiausias šalies arenas, šį pavasarį pradžiugins savo gerbėjus iš mažesnių miestų: kovą bei balandį įvyks jos akustiniai koncertai „Mano namai“. Jazzu aplankys Kėdainius, Mažeikius, Jonavą, Uteną, Alytų, Plungę, Ukmergę bei Marijampolę.

„Dievinu koncertuoti akustinėse erdvėse, kai galiu kiekvienam žvelgti į akis, kai viskas taip arti, taip intymu ir nelieka jokių paslapčių, tik visiškas atvirumas ir hipnotizuojantys garsai. Net atrodo, laikas sustoja ir imame kvėpuoti vienu ritmu“, – sako Jazzu.

Dainininkės koncertuose nelieka jokių sienų tarp scenos ir klausytojo: Jazzu pasakoja savo gyvenimo istorijas, sugulusias į populiariausias dainas, išpažįsta meilę, apnuogina savo jausmus. Elgiasi taip, lyg tai būtų jaukus vakaras jos šiltuose, draugams visuomet atviruose namuose.

„Mano namai“ – taip vadinasi ir koncertinė programa. O Jazzu atveju, namai visuomet ten – kur širdis. Ir nors pastarąsias savaites dainininkė leidžia Filipinuose, mintimis ji – jau Lietuvoje.

„Po atostogų grįžtu pailsėjusi, kupina idėjų ir šviežios energijos! Lauksiu visų savo koncertuose! Seniai negrojau mažesniuose miestuose, tad jaučiuos skolinga gerą koncertą ir gerą nuotaiką. Po praėjusių sunkių metų tai bus tikra atgaiva sielai – susitikti su tais, kurie taip ilgai laukė. Žinokite, ir aš laukiau, o dabar laukiu dar labiau, tad susitiksime netrukus!“ – emocingai kalba atlikėja.

 

 

ORGANIZATORIUS:

Vabalo spektakliai, VšĮ

Įmonės kodas    305428794

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237 Vilnius

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI