INGA VALINSKIENĖ "MEILĖS MUZIKA"

DATA

2022-12-31, 19:00 val.
Šeštadienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: 2 val. 30 min. (pertrauka yra)

Nemokamai: vaikai nemokamai įleidžiami iki 4 metų amžiaus imtinai, neužimant papildomos vietos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginys pasibaigęs
INGA VALINSKIENĖ
Aksominio balso dainininkė Inga Valinskienė visus šiauliečius kviečia į fantastišką Naujųjų metų pasitikimo šventę! Į jausmų ir gražiausių dainų koncertą „Meilės muzika“, kuriame kartu su I. Valinskiene publika scenoje tradiciškai išvys ir universaliuosius gyvo garso grupės „Vairas“ muzikantus, nuostabią švelnaus balso savininkę Laurą Remeikienę ir siautulinguosius Žilviną Žvagulį ir Ireną Starošaitę!
 
Pirmojoje koncerto dalyje gerbėjai išgirs naujausias I. Valinskienės dainas, tarp kurių: prisiminimus apie vasarą sugrąžinsianti „Žingsniai keli“, romantiškoji „Kur būsiu aš“ ir kiti klausytojų jau spėti pamilti kūriniai.

Antroji koncerto dalis bus skirta geriausiems iš geriausių I. Valinskienės hitams – nuo „Meilės muzikos“, kurios kiekvieną žodį jau beveik dvidešimt metų kartu dainuoja jos gerbėjai iki superhito „Žvaigždė“, be kurio neįsivaizduojami geriausi vakarėliai.

Koncertų turo „Meilės muzika“ pavadinimas – dviejų sielą šildančių žodžių duetas. Jame tobulai atsispindi I. Valinskienės kūryba – romantiškų, dramatiškų išgyvenimų kupini tekstai, susipinantys su jausminga melodija.

Ateikite patirti meilės ir muzikos šventės kartu!

 

ORGANIZATORIUS:

UAB “Valius”

Įmonės kodas 121035945

PVM mokėtojo kodas - LT210359417

Pranciškonų g. 4a - 10, Vilnius 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI