A lyga: FC Hegelmann - FK Kauno Žalgiris

DATA

2022-08-20, 17:00 val.
Šeštadienis

Vieta

LFF Kauno treniruočių centro stadionas, Kaunas

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: 50 % moksleiviams ir studentams

Nemokamai: neįgaliesiems ir senjorams

Nemokamai: vaikai iki 7 metų, būtina pateikti tai įrodantį dokumentą

El.bilietas rungtynių dieną: 5 eur

Fizinis bilietas rungtynių metu: 6 eur

Svarbi informacija

  • Į stadioną atėjusiems žiūrovams rekomenduojama išlaikyti 2 metrų atstumą eilėse prie įėjimo į stadioną ar kitose stadiono vietose.
Renginys pasibaigęs
A lyga: FC Hegelmann - FK Kauno Žalgiris

Į stadioną atėjusiems žiūrovams rekomenduojama išlaikyti 2 metrų atstumą eilėse prie įėjimo į stadioną ar kitose stadiono vietose. Nevykti į rungtynes jei pasireiškia viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.). Jei tokie požymiai pasireiškia būnant stadione, nedelsiant palikti varžybų vietą. Laikytis tinkamos rankų higienos ir dezinfekcijos (plauti rankas šiltu tekančiu vandeniu ir skystu muilu ar dezinfekuoti jas specialiomis rankų dezinfekcinėmis priemonėmis, tai daryti kuo dažniau; vengti kontakto su kitų žmonių liečiamais daiktais). Laikytis kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo (kosint ir čiaudint užsidengti burną ar nosį, kosėti ar čiaudėti į nosinę ar į drabužius, kurie nekontaktuos su atvira ranka, nekosėti ir nečiaudėti arti kitų žmonių).

ORGANIZATORIUS:

Viešoji Įstaiga "Fc Hegelmann Litauen"

Įmonės kodas 302351136

PVM mokėtojo kodas LT100008982412

Pirklių g. 5, Žemaitkiemio k., LT-54310 Kauno r.

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI