Kino filmas "Gražuolė ir Sebastianas"

DATA

2023-05-05, 17:30 val.
Penktadienis

Vieta

Pasvalio kultūros centras, Pasvalys

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Informacija žmonėms su negalia (vežimėliuose): perkant bilietus susiekti su kasa 866590647 (kasos darbo metu II – IV: 13:00 – 17:30; V: 13:00 – 16:45)

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
Kino filmas

Nuotaikinga juosta visai šeimai apie berniuko ir šuns draugystę.

Sebastianas yra eilinis didmiesčio dešimtmetis: nemėgsta mokyklos, krečia išdaigas, važinėjasi riedlente ir leidžia laiką su draugais. Tad motinos sprendimas vasaros atostogų metu jį „iškišti“ senelei ir tetai, gyvenančioms kalnuose, Sebastianui labai nepatinka. Bet ar kas nors klausia dešimtmečio nuomonės? Taigi.

Pirmos dienos kalnuose patvirtina blogiausias Sebastiano nuojautas: purvas, laukai (riedlente nepasivažinėsi) ir avys – daugybė avių, kurias dar ir ganyti reikia. Žodžiu, nuotaika visiškai subjūra. Vis tik netikėtas susitikimas su iš pradžių siaubą Sebastianui įvariusiu padaru – didžiuliu baltu šunimi – viską pakeičia. Netrukus berniukas išsiaiškina, kad tas „baisus“ padaras yra Pirėnų kalnų šuo, vardu Gražuolė ir visai nėra baisus. Priešingai – itin draugiškas, tik nepatiklus, nes yra skriaudžiamas savo šeimininko.

Sužinojęs tiesą ir pamažu susidraugavęs su Gražuole, geraširdis berniukas tiesiog negali kęsti tokios neteisybės ir pasiryžta padaryti viską, kad padėtų savo naujajai draugei. Sebastiano ir Gražuolės laukia daugybė nuotykių, pavojų, džiaugsmo ir beprotiškiausia bei įsimintiniausia vasara jų abiejų gyvenime.

Nuotaikinga juosta visai šeimai apie berniuko ir šuns draugystę „Gražuolė ir Sebastianas“ Lietuvoje pradedama rodyti gegužės 5 dieną.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

 

Režisierius: Pierre Coré

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Baltas ekranas”

Įm. k. 304764379

PVM k. LT100011449415

Jaunystės g. 10 – 33, Rokiškis

 

PVM netaikomas pagal PVM įstatymo 23 straipsnį

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.