XVIII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. KAMERINĖS MUZIKOS KONCERTAS „TANGO KARO METU“ VENCLAUSKIŲ NAMUOSE-MUZIEJUJE

DATA

2021-08-05, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Venclauskių namai-muziejus, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Renginio trukmė: 1 val.

Nemokamai: vaikams iki 6 metų, kurie neužima sėdimos vietos

Nuolaida: Moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems 10 €

Nuolaida: Šeimoms, pateikusioms Šeimos kortelę -20%

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
XVIII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. KAMERINĖS MUZIKOS KONCERTAS „TANGO KARO METU“ VENCLAUSKIŲ NAMUOSE-MUZIEJUJE

Kamerinės muzikos koncertų ciklas „Tango karo metu“ skiriamas Antrojo pasaulinio karo pabaigos 75-osioms metinėms ir didžiojo Vilniaus išminčiaus Gaono metams paminėti.

Koncertinė programa į vieną ansamblį subūrė muzikus, įsitikinusius, kad muzikos kalbos pagalba galima dalintis labai svarbiomis įžvalgomis apie pačius reikšmingiausius patyrimus, ir siekiančius, kad muzikiniai koncertai būtų ne vien smagi pramoga, bet ir suvirpintų pačias jautriausias klausytojų sielos kerteles.

Programa apjungia dešimties kompozitorių kūrinius. Programoje atrado vietą muzika, sukurta Ispanijoje, Anglijoje, Prancūzijoje, Čekijoje, Moravijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Olandijoje, Vokietijoje. Čia susipynė tango, valso, polkos, lopšinės, dainos ir kamerinė muzika.

Ši puošni, labai stilistiškai įvairi muzikinė puokštė, yra suvienyta vieno vardiklio: visi kūrinių autoriai kompozitoriai tapo dviejų didžiųjų dvidešimtojo amžiaus beprotybių – pasaulinių karų – aukomis.

Rafailas Karpis (tenoras), Vytautas Sriubikis (fleita), Žilvinas Brazauskas (klarnetas), Rasa Vosyliūtė (smuikas), Monika Kiknadzė (altas), Natania Hoffman (violončelė), Sonata Zubovienė (fortepijonas), Rokas Zubovas (fortepijonas)

 

ORGANIZATORIUS:

Šiaulių „Aušros“ muziejus

Vilniaus g. 74, Šiauliai

Juridinio asmens kodas 190757036

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.