XVII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. „Labaiteatro“ muzikinis spektaklis vaikams „Aplink pasaulį 2“

DATA

2020-07-28, 18:00 val.
Antradienis

Vieta

Chaimo Frenkelio vilos parkas, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Renginio trukmė: 1 val.

Vaikiškas bilietas: 2€

Nuolaida: šeimos kortelės turėtojams 3,20 € / 1,60 €

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
XVII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. „Labaiteatro“ muzikinis spektaklis vaikams „Aplink pasaulį 2“

Režisierė Agnė Sunklodaitė, kompozitorius Deividas Gnedinas, dailininkė Giedrė Brazytė, aktoriai: Agnė Sunklodaitė ir Mindaugas Ancevičius.

 

Tai antroji muzikinio spektaklio-žaidimo „Aplink pasaulį“ dalis, kuri buvo sukurta mažųjų žiūrovų pageidavimu. Pirmosios dalies populiarumas rodo, kad teatrinis žaidimas turi didžiulę ugdomąją galią ir yra pritaikomas įvairiems mokymo procesams.

Spektaklis „Aplink pasaulį 2“– tai improvizuota valandos kelionė aplink pasaulį, kurioje daug muzikos, fantazijos šėlsmo ir žaidimų. Mažieji žiūrovai patys tampa šios kelionės dalyviais: laivo, lėktuvo kapitonais ir netgi aplankytų šalių gyventojais.

Spektaklio tikslas – supažindinti vaikus su kitomis pasaulio šalimis, skatinti domėjimąsi geografija, šalių papročiais, ugdyti jų patriotizmą ir meilę gimtinei. Teatralizuotame koncerte-žaidime mažieji keliautojai, patirdami įvairių nuotykių, besimokydami dainų ir žaidimų, atras labai seną ir amžiną tiesą: visur gerai, bet namuose – geriausiai.

 

ORGANIZATORIUS:

Šiaulių „Aušros“ muziejus

Vilniaus g. 74, Šiauliai

Juridinio asmens kodas 190757036

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI