KINO PAVASARIS. "Aštuoni kalnai"

DATA

2023-04-06, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Šilutės kultūros centras, Šilutė

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
KINO PAVASARIS.

Balandžio 6 dieną Kino pavasario festivalio premjera: AŠNUONI KALNAI (rež. Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch) | Italijos Alpės | Draugystė | Gyvenimo filosofija

Tai istorija apie draugystę.

 Du berniukai užaugę vengia tėvų išmintų takų, tačiau, nepaisant apylankų, vis grįžta namo. Pietras (Luca Marinelli) užaugo mieste, o Brunas (Alessandro Borghi) buvo paskutinis užmarštin grimztančio kaimo vaikas. Brunas ištikimas kalnietiškai kilmei, o Pietras vis iškeliauja į pasaulį ir grįžta atgal. Bėgant metams jie vis susitinka, kartu išgyvena meiles, praradimus, apmąsto savo šaknis. Nors likimai klostosi skirtingai, abu jie žino, ką reiškia turėti draugą visam gyvenimui.

„Nuo pirmų šio epinio filmo minučių pamiršite, kad sėdite kino teatre, būsite apsupti gamtos: kalnų, slėnių, besikeičiančių metų laikų ir dar kartą kalnų. Filme gausu vizualinių metaforų, kurios padės dar geriau suprasti draugų ryšį ir užduos taiklių universalių klausimų apie gyvenimo tėkmę, laikinumą ir prasmę. Kiek kalnų reikės įveikti, kol pasieksi viršūnę, į kurią kopi? „Aštuoni kalnai“ yra to paties pavadinimo italų rašytojo Paolo Cognetti romano ekranizacija.“ (Dovilė Grigaliūnaitė)

 

Apdovanojimai: Kanų kino festivalis, Konkursinė programa, 2022 m.

Apdovanojimai: Žiuri prizas, Kanai, 2022 m.

 

ORGANIZATORIUS:

ŠILUTĖS KULTŪROS IR PRAMOGŲ CENTRAS

įstaigos kodas 177414328

Lietuvininkų g. 6, LT-99185 Šilutė

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.