90-ųjų žvaigždžių fiesta | Panevėžys

DATA

2022-09-29, 19:30 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Kalnapilio arena, Panevėžys

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: apie 2 val.

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginys pasibaigęs
90-ųjų žvaigždžių fiesta | Panevėžys

Šių metų rugsėjo 29 dieną kviečiame visus pasinerti į „90-ųjų ŽVAIGŽDŽIŲ fiestą“, kurios šokių muzikos ritmai privers su malonumu sukrusti kiekvieną šios fiestos dalyvį!

Tai vakaras, kurio metu Panevėžio arenoje susilies praeitis ir dabartis, nes šio koncerto metu pasijusite it grįžę keletą dešimtmečių atgal laiku į tuos pašėlusiai nerūpestingus, svaiginančiusmetus, kada didžiąsias scenas drebino geriausi šokių muzikos hitai.

„90-ųjų ŽVAIGŽDŽIŲ fiestoje“ susitiksime kartu su:

Rednex - pašėlusia ir nenustygstančia vietoje grupe, bei scenos numylėtiniais - La BoucheirMr.President. Viso renginio metu gyvai skambės tokie hitai kaip „Coco Jambo“, „Be my lover“, „Cotton eye joe“, „Sweet dreams“,„Wish you were here“ bei daugybė kitų!

Pertraukų metu stovėti vietoje neleis DJ Rokas Bal.

„90-ųjų ŽVAIGŽDŽIŲ fiesta“ - tai 3 tarptautinio žinomumo 90-tųjų atlikėjų pasirodymai net 3-juose Lietuvos miestuose! Mr. President, La Bouche, Rednex “90-tųjų žvaigždžių fiestą” įsuks jau rugsėjo 29 -spalio 1 dienomis Kaune, Šiauliuose beiPanevėžyje! Daugiau sužinoti apie „90-tųjųŽVAIGŽDŽIŲ fiestą“galite https://www.facebook.com/LiveStarEnt/ .

Iki greito susitikimo įsimintiniausioje rudens fiestoje!

LA BOUCHE - šokių muzikos duetas, geriausiai žinomas dainomis „Be My Lover“, „Sweet Dreams“, „You Won’t Forget Me“ ir "Tonight is the Night“. Duetas (Melanie Thorton ir Lane McCray) savo muzikinę veiklą pradėjo 1994 metais, kuomet 2001 metais atlikėja Thorton vos pradėjusi solistės karjerą, pateko į tragišką aviakatastrofą, kurioje neteko gyvybės.

Mr.President - elektroninės šokių muzikos (EuroDance project) grupė, nuaidėjusi skersai ir išilgiai per pasaulį savo singlu "Coco Jamboo“, išleistu 1996 metais. Europoje grupė taip pat žinomumo susilaukė ir dėl kitų hitų - "Up'n Away""I'll Follow the Sun" bei "I Give You My Heart".

Rednex- švedų muzikinė grupė, kurią iš pradžių sudarė pagrindinė dainininkė Mary Joe (Annika Ljungberg), kartu su Bobby Sue (Kentas Olanderis), Kenas Tacky (Arne Arstrand), Billy Ray (Jonas Nilssonas) ir Mup (Patrick Edenberg). Dešimtajame dešimtmetyje grupė sulaukė sėkmės su tokiais naujais hitais kaip „Cotton Eye Joe“, „Old Pop in an Oak“, „The Spirit of the Hawk“ ir „Wish You Were Here“.

 

ORGANIZATORIUS:

UAB LIVESTAR ENTERTAINMENT

Pabūklų g. 14, LT-46464, KAUNAS

Kodas 305217103

PVM kodas: LT100012542218

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.