Apsilankymas gėlėtame Pakruojo dvaro parke

DATA

Nuo 2020-06-06, 10:00 val.
Iki 2020-06-07, 19:00 val.

Vieta

Pakruojo dvaras, Pakruojis

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai iki 6 metų (imtinai)

Nuolaidos: Studentams, senjorams, vaikams – 8 €

Renginio trukmė: iki 19 val.

Bilietas galioja: vienai pasirinktai dienai

Svarbi informacija

  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
Renginys pasibaigęs
Apsilankymas gėlėtame Pakruojo dvaro parke

Kviečiame pirmąjį birželio šeštadienį svečiuotis dvare ir patirti XIX a. pab. dvaro gyvenimo ir gėlių grožio magiją. Įžengus pro dvaro parko vartus išvysite elegantiškuosius, apsuptus gėlių, rūmus, turėsite galimybę apsilankyti juose (papildomai), pajusti aristokratišką aurą. Tuo tarpu dvaro parke akį trauks ir žavės įspūdingosios, V. Šekspyro pjesės „Vasarvidžio nakties sapnas“ įkvėptos gėlių skulptūros ir kompozicijos, kurios šiais metais naujos, dar įspūdingesnės ir kūrybiškesnės, o gėlių rūšių įvairovė patenkins net išrankiausio lankytojo skonį. Dvaro parko teritorijoje taip pat galėsite užsukti pas amatininkus (parfumerę, siuvėją, bitininkę), patenkinti smalsumą „curiosity“ (neįprastybių) erdvėje, aplankyti žirgyną ir plėšriųjų paukščių kampelį, atvykusius džiugins ir stebins netikėti, tarsi iš pjesės pasaulio nužengę spalvingi personažai.

Tą dieną taip pat vyks gėlių kompozicijų konkursas „Žiedų valdovai 2020“, kurio metu bus galima tiesiogiai stebėti, kaip dvaras puošiasi gėlėmis ir net įsigyti patikusį augalą, lietuvišką gardėsį ar rankų darbo gaminį išskirtinėje dvaro aplinkoje.

SVARBU: esant didesniam lankytojų kiekiui, kad būtų užtikrintas saugus atstumas, srautai dvaro parke gali būti reguliuojami. 

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ Pakruojo Teodoras

Įmonės kodas 305316172

Adresas Ramybės g. 4-70, LT-02103 Vilnius

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI