Vidas Bareikis | Po kauke

DATA

2021-12-28, 19:00 val.
Antradienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: ~2 val.

Nemokamai: Iki 6 metų (imtinai), pateikiant amžių įrodantį dokumentą, neužimant papildomos vietos

GALIMYBIŲ PASAS: PRIVALOMAS (GP galima išsiimti ir pasidarius PGR testą). Daugiau informacijos gpasas.lt

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Vidas Bareikis | Po kauke

Vido Bareikio koncertas, turėjęs vykti 2020 m. gruodžio 30 d. Šiaulių arenoje, dėl koroanviruso nukeliamas į 2021 m. gruodžio 28 d. Bilietai galios ir kitais metais. 

 

Jei nauja renginio data jums netinka, vadovaujantis 2020 m. gegužės 13 d. įsigaliojusiu COVID-19 (koronaviruso infekcijos) paskelbto karantino sukeltų pasekmių poveikio vartojimo sutarčių dėl renginių organizavimo paslaugų tekimo vykdymui įstatymu savo bilietus galite iškeisti į atitinkamos vertės kuponą per 60 dienų nuo naujos datos paskelbimo. Šiuo atveju iki 2021 m. sausio 22 d. 

Norėdami bilietą iškeisti į kuponą, iki 2021 m. sausio 22 d. parašykite laišką el. paštu info@bravoevents.lt su šia informacija: 

  1. Renginio pavadinimas  
  2. Renginio data, nurodyta ant bilieto 
  3. Jūsų elektroninis paštas, kuriuo buvo pirkti bilietai 
  4. Jūsų telefono numeris 
  5. Bilieto (-ų) nuotrauką (-as), kad matytųsi bilieto numeris 
  6. Jei bilietas (-ai) buvo pirktas (-i) kasoje, būtina pateikti pirkimą įrodantį dokumentą (pvz., pirkimo čekį ar banko išrašą) 
  7. Laiške būtina parašyti, kad sutinkate su žemiau nurodyta sąlyga:  

Užpildydamas ir pateikdamas šį prašymą: (i) patvirtinu, kad sutinku perduoti aukščiau nurodytus asmens duomenis duomenų valdytojui UAB „BRAVO EVENTS“ bilieto iškeitimo į kuponą paslaugos administravimo tikslu. 

 

Svarbu! Kuponu galėsite pasinaudoti pirkdami bilietus į kitus mūsų renginius. Kuponas galios 12 mėn. nuo jo išdavimo. Jei per šį laikotarpį nerasite sau tinkamo renginio, kuponą galėsite grąžinti per 14 dienų nuo jo galiojimo pabaigos ir atgauti pinigus. 

-----------------------------------------------------------------

 

Vidas Bareikis pristato jaukų, itin atvirą akustinį turą „Po kauke“. Daugeliui tik su milžiniškomis miniomis gerbėjų, nevaldoma energija bei šou elementais asocijuojamas Vidas Bareikis savo akustiniame ture žada visai kitokį savo veidą. Tą veidą, kurį galima pamatyti nusiėmus „šou kaukę“ ir pakvietus klausytojus į muzikinį pokalbį. Turo pavadinimas simbolizuoja ne tik šio laikotarpio privalomą apsaugos atributą – kaukę, bet ir paties turo pagrindinę mintį. Turo koncertuose įvairiuose Lietuvos miestuose Vidas Bareikis pasirodys vienas su pianinu: „Tokio pobūdžio koncertais pradėjau savo solinę veiklą prieš 6 metus ir labai pasiilgau šio formato. Tokiame pasirodyme ne tik atlieku jaukias ir puikiai klausytojams pažįstamų dainų versijas, bet ir nevengiu pokalbių, improvizacijų ar netikėtų klausimų ir atsakymų momentų. Labai laukiu susitikimo su visų miestų klausytojais.“

ORGANIZATORIUS:

UAB “Bravo events”

Registracijos adresas: Upės g. 6, Vilnius

Adresas korespondencijai: Žalgirio g. 135, Vilnius

Įmonės kodas 302711794

PVM mokėtojo kodas LT100006600811

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.