UEFA moterų Čempionių lyga: " FC Gintra" - "FC Zurich Frauen"

DATA

2017-10-04, 18:00 val.
Trečiadienis

Vieta

Šiaulių m. sav. stadionas, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

SVARBU: renginio dieną bilietai brangs!

Nemokamai: moksleiviai, studentai, neįgalieji, senjorai

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
UEFA moterų Čempionių lyga:

FC „Gintra” – FC „Zurich Fraeun” renginio aprašymas

Kuriame Lietuvos futbolo istoriją kartu!

UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio („Round of 32“) varžybos: spalio 4 –ąją 18 val. Šiaulių miesto savivaldybės centriniame stadione susitinka Šiaulių „Gintra-Universitetas“ ir Ciuricho „Zurich Fraeun“!

Kiekvienas spalio 4- ąją Šiaulių miesto centriniame stadione būsiantis žiūrovas taps naujos futbolo istorijos dalimi! Parodykime Lietuvai ir Europai, kad Šiauliai myli futbolą ir kartu užpildykime tribūnas!

Įsigytas bilietas = tavo parama reprezentacinei Šiaulių miesto futbolo komandai!

Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komandai šią vasarą pavyko pakartoti 2014 –ųjų metų pasiekimą ir atverti dar vieną naują lapą Lietuvos futbolo istorijoje. Daugkartinės Lietuvos čempionės peržengė UEFA moterų Čempionių lygos atrankos barjerą, ko per visą Lietuvos futbolo istoriją, dar nebuvo pavykę įgyvendinti nei vienam Lietuvos futbolo kubui bei iškovojo teisę rungtyniauti pagrindiniame UEFA moterų Čempionių lygos turnyre.

UEFA būstinėje Nione ištraukti burtai „Gintrą-Universitetą“ šešioliktfinalio („Round of 32“) etape suvedė su Šveicarijos čempione Ciuricho „Zurich Fraeun“ komanda.

Įdomu tai, kad Ciuricho klubas, kaip ir „Gintra-Universitetas” į pagrindinį UEFA moterų Čempionių lygos turnyrą žengė įveikdamas atranką, tačiau tai padarė ne itin lengvai.

Šveicarės atrankos turnyre iškovojo dvi pergales ir sykį sužaidė lygiosiomis, tačiau dėl prastesnio įmuštų-praleistų įvarčių santykio grupėje liko antros, į priekį užleisdamos Minsko ekipą. Palankiai susiklosčius aplinkybėms „Zurich Frauen” užteko septynių iškovotų taškų tam, kad į pagrindinį turnyrą žengtų kaip geriausia antrą vietą užėmusi komanda. Vertinant šio garsaus Šveicarijos klubo praeities pasiekimus nepatekimas į pagrindinį UEFA moterų Čempionių lygos turnyrą šiai komandai būtų tapusi tikra tragedija.

Verta pažymėti, kad „Zurich Frauen” ekipa pastaraisiais metais demonstruodama puikius rezultatus. Šveicarės 2014, 2015 bei 2017 metais įveikė ir šešioliktfinalio etapus bei pateko tarp 16 -os pajėgiausių Europos moterų futbolo klubų.
 

ORGANIZATORIUS:

FUTBOLO KLUBAS "GINTRA"

Įmonės kodas 193175596

Kreivoji g.37, ŠIAULIAI

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.