Šokio spektaklis "Notrdamo legenda"

DATA

2019-11-15, 18:00 val.
Penktadienis

Vieta

Šakių kultūros centras, Šakiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Renginio trukmė: 2 val. (pertrauka yra)

Bilietų kasos darbo laikas (Šakių kultūros centras): I - nedirba / II-IV 10-18 val. / V 10-17 val. // pietų pertrauka 13-13.45 val. // Tel. 8 345 51673

Bilietų kasos Paypost skyriuose Šakiuose: V. Kudirkos g. 61 (prie PC Gulbelė) I-IV 8.30-17.30 / V 8.30-17.00 (pietų pertrauka 13.00-14.00)

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Šokio spektaklis

Inscenizacijos autorius ir choreografas - ALEKSANDRAS JANKAUSKAS
Muzika - ANTANAS JASENKA, RIČARDAS KOČIANTĖ
Dirigentas - JONAS JANULEVIČIUS
Scenografas - ARTŪRAS ŠIMONIS
Kostiumų dailininkė - RŪTA BILIŪNAITĖ
Vizualizacija - VLADIMIRAS ŠERSTOBOJEVAS


Šokio spektaklis Notrdamo legenda“ rampos šviesas išvydo itin tinkamą šiai nuostabiai meilės ir aistrų dramai dieną – 2013 m. vasario 14-ąją. Libretą parašė spektaklio statytojas choreografas Aleksandras Jankauskas pagal žinomą Viktoro Hugo dramą „Paryžiaus katedra“, siekdamas pažvelgti į šią populiarumo neprarandančią istoriją plastikos ir šokio paletės spalvomis. Savo istorijoje choreografas į pirmą planą iškelia pagrindinės veikėjos Esmeraldos tragediją ir šią istoriją pasakoja jos akimis. Tačiau istorija traktuojama ne kaip asmeninės meilės drama, o meilės kaip esminio principo suvokimas. Tai ne pamokymai apie meilę, o galimybė žvelgiant į ją kiekvienam matyti savo vidų. Libretas išreiškia mintį, kad žmogaus norai gali suteršti visa, kas gryna ir didinga, ir tik mirtis gali tai sustabdyti. Spektaklio statytojams, siekiantiems pateikti populiarią, žinomą istoriją nauju - šokio ir plastikos būdu, svarbu atskleisti ir priešpastatyti meilės jausmo metamorfozes žmoniškumą žudančiai neapykantai.

2014 m.spektaklis „Notrdamo legenda“ pelnė „Fortūnos“ prizą ir pripažintas geriausiu spektakliu mieste, „Fortūnos“ prizą pelnė ir scenografas Artūras Šimonis.

 

ORGANIZATORIUS:

Kauno valstybinis muzikinis teatras

Laisvės al. 91, LT-44297 Kaunas

Juridinio asmens kodas - 190754798

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI