HUMORO GRUPIŲ ŠVENTĖ „JUOKIS-2023“

DATA

2023-04-23, 15:00 val.

Vieta

Joniškio kultūros centras, Joniškis

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: 1 val. 50 min.

Pertrauka: nėra

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
HUMORO GRUPIŲ ŠVENTĖ „JUOKIS-2023“

    „JUOKIS - 2023“  Joniškyje

    Balandžio 23 d., sekmadienį, 15 val. Joniškio kultūros centre vyks  humoro grupių šventė „JUOKIS - 2023“. Naujas programas rodys penki kolektyvai  iš  Aukštaitijos ir Žemaitijos.

     Aukštaitijai atstovaus žiūrovų  pamėgtasis  BOBŲ RADIJAS iš  Kėdainių r. Surviliškio (vadovė Erlenda Turskienė). Programoje  „Klauskite daktarės“  taikliai parodijuojama  TV laida, ironiškai žvelgiama į mūsų visuomenės ligas. Talentingosios moterys išsiskiria aktualiais scenarijais, nuoširdumu  ir gyvu dainavimu (muzikos vadovas Albinas Počiulpas).

     Žemaičių  garbę  gins KANAPIS iš Telšių r. Nevarėnų (vadovas Albinas Šmukšta). Programoje „Klauskite „Kanapio“ trys šaunūs vyrukai atsakinės į žiūrovų klausimus, dalins patarimus nusiminusiems ir nusivylusiems, anekdotiškas  situacijas perpins smagiomis dainomis. SMAGURIAI iš Akmenės r. Ventos (vadovas Alvydas Vaičiakauskas) nukels mus į „ Gyvūnijos pasaulį“: žvėrys ir žvėreliai išgyvens žmogiškas aistras - juoksis iš mūsų susvetimėjimo, perdėto garbės ir turto troškimo. Ventiškiai visada džiugina originaliais scenarijais, gyvu dainavimu.

     Net du kolektyvai atvyks iš Šiaulių rajono; KAIMYNĖS iš Micaičių ( vadovė Irena Kaselienė) ir EPIDEMIJA iš Žarėnų (vadovė Sigutė Butvidienė). Micaičių moterys programoje „TV pagalba“ gelbės visas nelaimingas kaimynes, o žarėniškės rodys „Gyvenimo grimasas“- pašieps amžinas žmogaus ydas ir silpnybes.

    Šventės programą paįvairins  humoristas Vaclovas Vičius  iš Vilniaus, kuris dovanos ironiškų   epigramų puokštę.

   „JUOKIS“ į Joniškį atvyksta po septynių metų pertraukos.  Rengėjai tikisi, kad žiūrovai gausiu apsilankymu ir karštais plojimais paliudys, jog aukštaičiai  dar nepamiršo juoktis. Tuo labiau, kad bilieto kaina tik 7 eurai.

                   Iki linksmo ir prasmingo pasimatymo!

 

ORGANIZATORIUS:

Vaclovas Vičius

Ind. veikl. paž: Nr.1131966

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.