SAKARTVELO ŠOKIŲ IR MUZIKOS ANSAMBLIS "GORI"

DATA

2018-12-19, 19:00 val.
Trečiadienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: 10 % su Daily card

Nemokamai: vaikai iki 5 metų (imtinai), pateikiant amžių įrodantį dokumentą, neužimant papildomos vietos

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Pertrauka: nėra

Išankstiniai užsakymai (24 val. iki renginio pradžios): Vietoms prie staliukų priimami išankstiniai vaišių užsakymai. Užsisakant iš anksto taikoma 10% nuolaida. Kreiptis tiesiogiai telefonu: +370 671 34 555 TIK DĖL VAIŠIŲ UŽSAKYMŲ

-20% iki 12.16 23:59: netaikoma pigiausiems bilietams

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
SAKARTVELO ŠOKIŲ IR MUZIKOS ANSAMBLIS

SAKARTVELO ŠOKIŲ IR MUZIKOS ANSAMBLIS „GORI“

 

Sakartvelo liaudies dainų ir šokių puoselėtojas ansamblis „Gori“ atvyksta į Lietuvą – gruodžio 19 dieną, „Šiaulių arenoje“ laukia užburiantis renginys!

„Gori“ pasirodymas – amą atimanti pažintis su Gruzijos kultūra, kurioje – traukos jėgą paneigiantys ir ore besisukantys šokėjai, įspūdingas balso galimybes demonstruojantys dainininkai, išskirtiniai kostiumai ir šimtmečių Gruzijos istoriją pasakojanti beveik 40 narių trupė.

Savo pasirodymų didžiosiose Lietuvos koncertų salėse metu ansamblis griausmingai atliks preciziškai atrinktą, paruoštą ir šiam laimečiui pritaikytą Sakartvelo liaudies dainų ir šokių programą.

Šių koncertų tikslas – padėkoti Lietuvoms žmonėms už didžią paramą Gori miestui, lygiai prieš 10 metų subombarduotam Sakartvelo – Rusijos karo metu.

Gori regiono šokėjų ir dainininkų ansamblis savo spalvingą istoriją kurią nuo 1920-ųjų. Nuo tada iki dabar pagrindine ansamblio misija išlieka tikslas atgaivinti ir kuo plačiau pristatyti Sakartvelo valstybei ir išskirtinai Gori regionui būdingas išskirtines liaudies šokio ir muzikos tradicijas.

Per visą gyvavimo laikotarpį su ansambliu „Gori“ dirbo daugybė išskirtinai talentingų choreografų ir chorvedžių, kurie tapo esminiu įrankiu Gori regiono šokių ir dainų išsaugojimui.

Iki šių dienų kiekvienas ansamblio vadovas stengiasi ir į ansamblio veiklą įtraukia kuo daugiau jaunų bendruomenės narių, adaptuoja ansamblio pasirodymus laikmečiui ir taip įdomiai, aktualiai ir išskirtinai populiarina Sakartvelo kultūrą.

 

ORGANIZATORIUS:

UAB „Metų partneriai“

Įm. kodas 125543841

PVM mokėtojo kodas LT100000922910

Papilėnų g. 12-19, LT-06223 Vilnius

 

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI