Stonkus ir Katleris: #ManTaiKieme

DATA

2018-12-28, 20:00 val.
Penktadienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

SVARBU: N16

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Išankstiniai užsakymai (24 val. iki renginio pradžios): Vietoms prie staliukų priimami išankstiniai vaišių užsakymai. Užsisakant iš anksto taikoma 10% nuolaida. Kreiptis tiesiogiai telefonu: +370 671 34 555 TIK DĖL VAIŠIŲ UŽSAKYMŲ

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Stonkus ir Katleris: #ManTaiKieme

Mantas Stonkus ir Mantas Katleris trečiąjį kartą šturmuoja Lietuvos arenas! 2016-aisiais vaidinę auksinius berniukus, pernai nukėlę publiką į New York’ą, šįkart stand up comedy meistrai grįžta namo - į seną gerą kiemą.

“Pamenat, kai lipdavot ant narvelio, arba kai asilas draugelis išsinešdavo kamuolį namo? Arba kai sisiodavot po balkonu, grįždama iš darbo tai pamatydavo mama ir gaudavot pizdi? O ar atsimenat, kai varydavot į kompikinę su 2 litais ir koks nors vaflis Tau už nugaros aiškindavo kaip žaist ir ką spaust? Visi žino, kad geriausi bajeriai buvo kieme, apie tai ir bus šių metų turas" - labai vaizdžiai apie artėjančius planus kalbėjo Mantas Stonkus.

#ManTaiGeriau programos metu pernai "apšildančiojo vykdančiojo prodiuserio" rolę atlikęs ir publikos simpatijas užsitarnavęs komikas Mantas Bartuševičius šiemet taip pat pasirodys ant scenos penkiose didžiausiose šalies arenose.

"Z*bs, šiemet nors pavardę ant plakato iš anksto užrašė" - nedaugžodžiavo jis.

Mantas Katleris, kalbėdamas apie artėjantį turą džiaugėsi puikia išankstine publikos reakcija:

"Rugpjūtį darėme fotosesiją, vieną nuotrauką įkėliau į savo Instagram paskyrą kaip teaserį. Smagu, nes skaičiai nemeluoja - susilaukėm dešimčių tūkstančių like'ų, krūvos komentarų su sekėjų kiemo istorijomis, o to net neprašiau, jokių bilietų nepralošinėjau” – stebėjosi Mantas.  “Faina jausti, jog programa, kurią ruošėme visus metus, domina publiką, nes visi, vienaip ir kitaip, daugiau ar mažiau, esame užaugę kieme" - kalbėjo M. Katleris.

Trys juokingiausi Mantai Lietuvoje, slaptas svečias bei Tavo kiemo istorijos - kalėdinis stebuklas didžiausiose šalies arenose.

 

ORGANIZATORIUS:

UAB "Vabalo filmai"

J. Savickio G. 4, Vilnius

Juridinio asmens kodas 304064590

PVM m.k.: LT100009574815

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI