PREMJERA "PAKELIUI"

DATA

2022-09-22, 20:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Valstybinis Šiaulių dramos teatras, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: 1 val. 20 min.

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami, nebent nurodyta kitaip renginio aprašyme.
Renginys pasibaigęs
PREMJERA

Premjera „PAKELIUI“

Dramaturgas ir režisierius - Aleksandr Špilevoj
Šviesų dailininkas - Vilius Vilutis
Kostiumų dailininkė - Ieva Baltrėnaitė
Garso dizaineris - Paulius Trijonis


„Pakeliui“ – tai vakarinis spektaklis-kelionė autobusu Šiaulių gatvėmis. Kelionės gidu taps Valstybinio Šiaulių dramos teatro žiūrovams puikiai pažįstamas personažas Rapolas iš spektaklio „Bagadelnia“. Jis kartu su žiūrovais keliaus autobusu tarsi laiko mašina, atskleisdamas įvairius savo gyvenimo įvykius. Kiekvienas autobuso sustojimas – tai vis kita Rapolo gyvenimo istorija, kurią žiūrovai patirs stebėdami aktorių vaidinamas scenas skirtingose miesto erdvėse. Talentingo šviesų dailininko Viliaus Vilučio pastangomis įprastos miesto vietos nušvis naujomis spalvomis. Ne mažiau svarbų vaidmenį spektaklyje atlieka ir veikėjų kostiumai, muzikinis apipavidalinimas bei miesto architektūra.  Taigi, ši smagi ir interaktyvi kelionė po Šiaulius leis žiūrovams susipažinti ne tik su vieno personažo šeimos gyvenimu, bet ir vaizdingai atskleis besikeitusią kultūrą, socialinį ir ekonominį gyvenimą Lietuvoje 1965-2020 m.

Kaip atrodo svarbiausi gyvenimo momentai prisiminimuose, kai į juos žvelgi jau iš nueito kelio perspektyvos?  Kaip mūsų pasaulėjautą įtakoja sutikti žmonės, kintančios politinės sistemos ir technologijos, kaip su jomis keičiasi žmogaus santykis su savimi ir pasauliu? Šio spektaklio-kelionės sumanytojas –  režisierius ir dramaturgas Aleksandras Špilevoj –  žiūrovams siūlo įspūdingą teatrinę patirtį ir jautrų žvilgsnį į tai, kas gyvenimo kelionėse nutinka pakeliui.

Trukmė – 1 val., 20 min.

Vaidina:

Juozas Bindokas
Dalius Jančiauskas
Severinas Norgaila
Aistė Šeštokaitė
Monika Šaltytė
Rusnė Navickaitė
Monika Geštautaitė
Inga Jarkova
Olena Lastivka
Pijus Ganusauskas
Inga Norkutė

ORGANIZATORIUS:

Valstybinis Šiaulių dramos teatras

Įmonės kodas: 190755170

Tilžės g. 155, Šiauliai LT-76297

www.vsdt.lt

 

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI