Jubiliejinis koncertas "MANGO: Vėl kartu! 20"

DATA

2019-04-05, 18:00 val.
Penktadienis

Vieta

Jonavos kultūros centras, Jonava

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Pertrauka: yra

Bilietų kasos darbo laikas: : darbo dienomis 15-18 val. (Jonavos kultūros centras)

Bilietų kasos Paypost skyriuose Jonavoje: J. Basanavičiaus g. 6 / Chemikų g. 1 (Chemikų g. ir Vaičiūno g. sankirta (prie PC „Iki“) d.d. 9.00-17.30

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Jubiliejinis koncertas

Išskirtinis„Mango“ 20-mečio koncertas atkeliauja į Jonavą

Grupė „Mango“ (MAN-GO), pernai spalio 20 d. Klaipėdos Švyturio arenoje surengusi jubiliejinį dvidešimtmečio koncertą, nori pradžiuginti savo gerbėjus ir kituose miestuose. Netrukus „Mango“ surengs jubiliejinį koncertą Mažeikiuose ir padovanos gerbėjams kruopščiai paruoštą du kūrybinius dešimtmečius apimančią programą.

Merginos po įspūdingo koncerto Klaipėdoje sulaukė gausybės gerbėjų laiškų su prašymu koncertus surengti ne tik uostamiestyje, bet ir kituose miestuose. Grupė į gerbėjų norus atsižvelgė, tad kartu prisiminti dvidešimtmetį galės ir tie, kurie į jubiliejinį koncertą Klaipėdoje atvykti negalėjo. Balandžio 5 d. 18 val. grupė „Mango“ savo išskirtinį pasirodymą surengs Jonavos kultūros centre.

Grupė, kaip ir pirmajame jubiliejiniame koncerte žada iš tiesų įspūdingą pasirodymą. Koncerte skambės populiariausios visų laikų grupės „Mango“ dainos.

„Norime pakartoti tą nuostabų šou, kad visi gerbėjai galėtų tai pamatyti. Surengsime išskirtinį teatralizuotą pasirodymą su įspūdingomis video projekcijomis”, – sakė grupės senbuvė Rima.

Be to, Rima džiaugiasi, jog dar kartą vėl prie grupės trumpam ypatingam turui prisijungia Viktorija.

„Aš trumpam buvau pakeitusi Rimą ir dabar nežinau, kada toks sugrįžimas gali pasikartoti. Tad dalyvavimas šiuose jubiliejiniuose koncertuose visoje Lietuvoje bus puiki proga dar kartą susitikti su žmonėmis ir atiduoti visą širdį”, – sakė Viktorija.

Taigi vienoje scenoje kartu ir vėl pasirodys Rima Petrauskytė-Paulauskienė, Viktorija Perminaitė-Emanuel, Gabija Sruogiūtė bei Justina Dovydėnė.

 

 

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Televizijos prodiuseriai”

Įm. k. 304292633

Baltijos pr. 117-90, Klaipėda

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI