“Knygos teatras” interaktyvus spektaklis “Špylkos ir šlepetės”

DATA

2020-08-27, 20:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Šiaulių fotografijos muziejaus stogas, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas
TIK 100 BILIETŲ
!

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Trukmė: 1 val. 30 min.

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
“Knygos teatras” interaktyvus spektaklis “Špylkos ir šlepetės”

“Knygos teatras” Premjerai pasirinko stilingo restorano erdvę
“Knygos teatras”, paprastai savo spektaklius rodantis netradicinėse erdvėse, naujo interaktyviaus spektaklio “Špylkos ir šlepetės” premjerą,  rengia restorane “Prancūzai”. 
“Ši erdvė su savo rožiniu interjeru ir prie putojančio vyno patiekiamais gundančiais desertais idealiai atitinka spektaklio kuriamą atmosferą ir moters, kartais taip trokštančios ištrūkti iš buities į būtį, iš šlepečių į “špylkas”, o gal net iš provincijos į Paryžių, nuotaiką”, -  sako aktorė Redita Dominaitytė.

Interaktyvus spektaklis pastatytas pagal pernai išleistą to paties pavadinimo žurnalistės Nijolės Koskienės humoreskų knygą.
„Seniai norėjau pastatyti kažką lengvo, linksmo, tačiau kartu ir žavaus, subtilaus, šios knygos humoras man buvo malonus atradimas“, - sako R. Dominaitytė.
Pagrindinė spektaklio herojė Ieva –veikli, žaviai flirtuojanti, nenuspėjamo amžiaus moteris, nuolat įsipainiojanti į komiškas, paradoksalias situacijas ir pasiryžusi nuspręsti, išsiaiškinti čia ir dabar. Tai padaryti jai padeda ištikimos draugės. Žinoma, daugelio moteriškų eksperimentų taikinys yra Adomas ir kiti vyrai keliuose. “Juk gyvenimas  - žaidimas, o vyro ir moters santykius palyginčiau su gracinga šachmatų partija, kur privalu numatyti kelis ėjimus į priekį, na o teatras, manau, tinkamiausia žaidimų aikštelė”, - sako Redita Dominaitytė.
Spektaklio metu į žaidimą įtraukiamos ir žiūrovės, kurios uždaroje FB grupėje ir telefonu čia ir dabar mėgins išspręsti labiausiai jas kamuojančias problemas, - praskleidžia spektaklio kulisus režisierė.
“Knygos teatras”, įkurtas 2012 metais, stato išimtinai lietuvių autorių kūrinius.  Teatro misija – inscenizuoti literatūrą bei atgaivinti skaitovinio teatro tradicijas Lietuvoje, skleisti jas tolimiausiuose šalies kampeliuose.
“Špylkų ir šlepečių” premjera įvyko  2020m. rugsėjį dieną, restorane “Prancūzai” (Algirdo g. 24, Vilnius)
„Vėliau su spektakliu ketiname aplankyti kitus Lietuvos miestus ir burti moteris į uždarą „Špylkų ir šlepečių“ klubą, kurio narės bendraus ir toliau, dalinsis patirtimi, receptais bei pasakos savo istorijas, kartu ieškos sprendimo būdų, ir negali žinoti, kur tas judėjimas mus nuneš...“, - ateities planais dalijasi R. Dominaitytė.

 

ORGANIZATORIUS:

Viešoji įstaiga “Remigijaus akcija”

įmonės kodas 145825257

PVM mokėtojo kodas LT458252515

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI