Kino filmas "Eglutės. Finalas"

DATA

2019-01-30, 18:00 val.
Trečiadienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Renginio trukmė: 1 val. 35 min.

Bilietų kasos darbo laikas: darbo dienomis 15-18 val. (Mažeikių kultūros centras)

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
 Kino filmas

Eglutės. Finalas

Yolki 7 (2018)

Žanras: Komedija

Sukurta: Rusija

 

Kino teatruose nuo: 28.12.2018

Trukmė: 1h 35 min

Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Naujųjų metų tradicija jau tapusios „Eglutės. Finalas“ vėl sugrįžta į kino ekranus ir žiūrovų širdis.


2010 m., kuomet į kino ekranus atkeliavo pirmosios „Eglutės“, turbūt niekas nesitikėjo, kad filmas taps toks populiarus ir mylimas. Dabar šios serijos populiarumas jau nieko nebestebina, o naujos „Eglučių“ dalies laukimas tapo kasmetine gruodžio mėnesio tradicija ir visai priartėjusių Naujųjų pranašu. 

Naujausioje, septintoje „Eglučių“ dalyje ne tik susipažinsime su naujais personažais, bet vėl sutiksime jau pažįstamus ir mylimus herojus: Borią (Ivanas Urgantas) ir Ženią (Sergejus Svetlakovas), snieglentininką Dimą (Aleksandras Golovinas) ir jo geriausią draugą slidininką Grišą (Aleksandras Domogarovas, jaun.), dėdę Jurą (Dmitrijus Nagijevas), Andrejų (Daniilas Vachruševas) ir jo mamą (Jelena Jakovleva), „Snieguolę“ Mariną (Julija Aleksandrova) bei kitus. 

Borią ištinka šokas, sužinojus, kad jo brangus bičiulis Ženia su visa šeima ruošiasi išsikelti gyventi į tolimąją Jakutiją. Dar blogiau – paaiškėja, kad Boria turi vos kelias dienas, kad parodytų draugui, koks svarbus jis yra ir pakeistų Ženios planus. 

Prieš metus dukrelės susilaukusi „Snieguolė“ Marina šiuos Naujuosius sutiks su vienišu senuku, kurį užmiršo ne tik draugai, bet ir tikri giminės. Net ir bjaurokas senuko būdas neatbaidys Marinos – juk kas daugiau, jei ne Snieguolė pasirūpins vienišu seneliu? 

Andrejus imsis drąsinti dėdę Jurą, kad šis pagaliau nugalėtų savo baimes ir pasipirštų jo mamai. Vis tik vyrukų planas nesiklosto taip, kaip tikėtasi ir Andrejus su dėde Jura Naujuosius sutinka apgriuvusioje miško trobelėje dviese. 

Tuo tarpu Permėje slidininkas Griša vėl sprendžia meilės problemas, o jo bičiulis snieglentininkas Dima, žinoma, atskuba į pagalbą. Juos Naujieji užklups greitojo maisto restorane, kuriame dirba nauja Grišos simpatija. 

Penkios tarpusavyje persipinančios naujos istorijos, kurios sužavės beprotiškais nuotykiais, privers nuoširdžiai nusikvatoti ir susimąstyti apie tai, kas gyvenime išties svarbu. O artėjant Naujiesiems, svarbiausia prisiminti, kad – jokio skirtumo, kaip ir kur. Svarbu – su kuo juos sutiksite. 

Geros nuotaikos užtaisą dovanojančios „Eglutės. Finalas“ į kino teatrus atkeliauja gruodžio 28 dieną. 

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIAI: Timūras Bekmambetovas („Eglutės 5“, „Nakties sargyba“, „Ieškomas“, „Ben-Huras“), Jegoras Baranovas („Savižudžiai“, „Gogolis. Pradžia“), Ana Parmas („Peterburgas. Tik iš meilės“, „Merginos“), Aleksandras Kotas („Eglutės 5“, „Naujosios eglutės“, „Išbandymas“).

SCENARIJUS: Žora Kryžovnikovas, Julija Gulian, Ivanas Petuchovas, Jegoras Čičkanovas, Jevgenija Chripkova, Dmtrijus Litvinenko.

VAIDINA: Ivanas Urgantas („Eglutės“, „Vykrutasai“, „Burtininkas“, „Europa-Azija“), Sergejus Svetlakovas („Eglutės“, „Karti, karti…“, „Jaunikis“), Dmitrijus Nagijevas („Virtuvė Paryžiuje“, „Visa tiesa apie vyrus“, „Pati geriausia diena“), Jelena Jakovleva („Ekipažas“, „Mamos“), Julija Aleksandrova („Karti karti…“, „Pati geriausia diena“), Aleksandras Golovinas („Eglutės“, „Moterys prieš vyrus“, „12 mėnesių“, „Sporte tik merginos“) ir kiti.

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ “Baltas ekranas”

Įm. k. 304764379

PVM k. LT100011449415

Jaunystės g. 10 – 33, Rokiškis

 

PVM netaikomas pagal PVM įstatymo 23 straipsnį

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI