Kalėdinis M.Kavaliausko show: Legendinės lietuviškos dainos

DATA

2018-12-20, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Mažeikių kultūros centras, Mažeikiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Nemokamai: vaikai iki 7 metų neužimantys papildomos vietos

Renginio trukmė: 2 val.

Pertrauka: yra

Bilietų kasos darbo laikas: : darbo dienomis 15-18 val. (Mažeikių kultūros centras)

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Kalėdinis M.Kavaliausko show: Legendinės lietuviškos dainos

LEGENDINĖS LIETUVIŠKOS DAINOS:

Tai – naujas, šiuolaikiškas, šventinis Martyno Kavaliausko gyvos muzikos koncertas, kuriame skamba išskirtinai tik lietuviškos, geriausios visų laikų dainos.

Prieš pat didžiąsias metų šventes Martynas Kavaliauskas leisis į ambicingą kokybiškos muzikos kelionę po Lietuvos miestus, su nauja šventine programa, kurioje ypatinga duoklė skiriama iškiliausiems pastarojo šimtmečio lietuviškos muzikos kūrėjams ir jų dainoms.

Koncerte skambės šviesaus atminimo maestro Danieliaus Dolskio, Vytauto Kernagio, Stasio Povilaičio, Virgilijaus Noreikos, legendinių grupių „Hiperbolė“, „Nerija“ ir kitų dainos.

 „Šiomis dienomis, kai aplink girdime tiek daug užsienio kūrėjų muzikos, beprotiškai gera atsigręžti į senąją, iki skausmo visiems artimą ir puikiai žinomą lietuvišką muziką. Malonu ne tik ją prisiminti, tačiau ir interpretuoti savaip, juolab, kad šiais metais minimas valstybės šimtmetis“,- su džiaugsmu kalba vienas talentingiausių jaunosios kartos dainininkų.

Martynas Kavaliauskas – Kauno valstybinio muzikinio teatro bei Anželikos Cholinos šokio teatro solistas, nuolat rengiantis koncertines gastroles visuose Lietuvos miestuose, tad nieko keisto, jog šiame dviejų valandų trukmės koncerte skambančios dainos subtiliai papildytos teatralizuotais elementais.

Šis koncertas unikalus tuo, kad Martynas scenoje pasirodo drauge su gyvo garso grupe bei pučiamųjų instrumentų sąstatu (septetu), profesionalių šokėjų trupe bei pritariančiaisiais vokalais. Taip pat šiam šou ruošiamos įspūdingos scenos dekoracijas, speciali choreografija bei unikalūs apšvietimo sprendimai.

Amžinais ir legendiniais hitais tapusios lietuviškos dainos šįkart suskambės naujai. Teatralizuotas gyvos muzikos šou neabejotinai sukurs atmosferą, kuri nukels mus į gražiausius prisiminimus ir leis dar kartą pasidžiaugti nuostabia lietuviška muzika.
 

Koncerte dalyvauja:
Muzikantų septetas

Martynas Kavaliauskas

Šokėjų trupė

Pritariantys vokalistai

 

 

ORGANIZATORIUS:
bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI