AcroYoga | Vakarai |

DATA

2019-05-27, 18:00 val.
Pirmadienis

Vieta

Kalinausko g. 9 A, Vilnius

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Vieta: užsiėmimai bus vedami įvairiose Vilniaus vietose (kai geras oras), todėl naujienas sekite facebook AcroYogaLt arba skambinti telefonu +370 600 43050 pasiteirauti dėl tikslios vietos

Trukmė: 1h 45min + laikas masažui (iki 1h)

Skambinkite: +370 600 43050

Renginys pasibaigęs
AcroYoga | Vakarai |


Užsiėmimai bus vedami įvairiose Vilniaus vietose (kai geras oras), todėl naujienas sekite facebook AcroYogaLt arba skambinti telefonu +370 600 43050 pasiteirauti dėl tikslios vietos

AcroYogos - meno tingėti elegantiškai balandžio iššūkis - pamišęs mėnuo aukštyn kojomis!

AcroYoga - tai giliųjų raumenų tvirtinimas, siekiant mobilizuoti bei sutvirtinti sąnarius, pagerinti judesių amplitudes ir užtikrintumą, sumažinti traumų tikimybę įprastiniame gyvenimo ritme, sumažinti lėtinių sėslaus gyvenimo bei darbo veiksnių grėsmę ir svarbiausia - stabilizuoti psichinę būklę keliant pasitikėjimą savimi bei plečiant komforto zonos ribas, kas leidžia ne tik jaustis stabiliau gyvenime ir esant iššūkiams, bet ir bendrai dažniau ir ilgiau išbūti atsipalaidavusioje, aiškaus proto būsenoje.

AcroYoga labai naudinga vadovams bei įmonių sąvininkams. Visiems žmonėms - kurių darbas veikia arba yra priklausomas nuo santykio su kitais žmonėmis, gebėjimo greitai priimti sprendimus ir užtikrintai įgyvendinti jau priimtus sprendimus.

Ypatingai svarbu, jog kiekvienas užsiėmimas bus labai skirtingas, akcentuojantis vis kitą esminę stovėjimo ant rankų dalį, leidžiantis vis geriau suprasti savo kūną ir atrasti asmeninius tikslus bei metodus. Šis aspektas leidžia saugiai prisijungti prie užsiėmimų bet kuriuo metu.

Kadangi šie užsiėmimai ir stovėjimo ant rankų siekis bus atliekamas AcroYogos metodologinės sistemos ribose, apkrovos tiek riešams, tiek poreikiai raumenims - gerokai mažesni, nei būtų dirbant individualiai. Taip pat komandinis darbas sumažina galimų pavojaus faktorių skaičių ir pagreitina tikslingą progresą. Progresas greitėja, nes smulkūs netikslumai pastebimi labai greitai ir nevirsta nepatogiais įpročiais. Tad mokinsimės stovėti ant rankų patogiai ir su šypsena!

Norintiems paskirti daugiau laiko siūlome rytinius užsiėmimus, šeštadieninius bei labai papildomai - individualius - skirtus tiksliai pagal Jūsų poreikius.

Užsiėmimas trunka 1h 45min + laikas masažui (iki 1h)

Užsiėmimai vyksta Kalinausko g. 9a, Vilnius.

Jei turite daugiau klausimų - klauskite Mūsų puslapyje Fb.com/AcroYogaLt

arba skambinkite: +370 600 43050

 

Užsiėmimai vyksta reguliariai, visus metus - bent 2k/sav.

 

Užsiėmimus veda žmogus sukūręs visas šias metodikas ir AcroYogos pradininkas Lietuvoje. Kiekviena metodika buvo derinta su kineziterapeutais, bei kitais savo sričių ekspertais. Jūs būsite prižiūrimi žmogaus turinčio daugiau nei 8 metų patirtį vien AcroYogos srityje, reguliariai ir be pertraukų vedančio užsiėmimus paskutinius 5 metus. Iki tol dirbusio su kitokiomis metodikomis, todėl tai nėra pirma pažintis su sportu, gydymu ar koučingu.

 

p.s.

keletas pavyzdžių:

Pamišusios veiklos bent kartą per mėnesį: https://www.youtube.com/watch?v=Z7bx7_3dJWU

Terapinis skraidymas ir elegancija: https://youtu.be/8aMLS9xzsP4

Realus, įprastas užsiėmimo galas: https://www.youtube.com/watch?v=5uiACq-_wc0

Pietų pertrauka su AcroYoga? https://youtu.be/wSWHsFCowrE

Pratimai pažengusiems: https://www.youtube.com/watch?v=7BenP-qWmaU

Iššūkiai kolegoms ir draugams (Ar poroms?): https://www.youtube.com/watch?v=EQMQeL76fs0

and HOW TO (kaip atlikti aukščiau paminėtą iššūkį: https://youtu.be/2LHrzmrElTI

 

ORGANIZATORIUS:

VŠĮ „Kuglis“

Įmonės kodas 303262555

Registracijos adresas: J. Savickio g. 4, Vilnius

 

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI