1000 ir 1 MEILĖS PASAKA

DATA

2019-02-14, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Polifonijos koncertų salė, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: 6 € moksleiviams, studentams, senjorams ir neįgaliems pateikus pažymėjimą

Nemokamai: vaikai įleidžiami nemokamai iki 6 m. amžiaus, jei neužima papildomos vietos (pateikti vaiko amžių įrodantį dokumentą)

Bilietai internetu: nebeparduodami likus 2 val. iki renginio pradžios

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos), kamerinės salės
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
1000 ir 1 MEILĖS PASAKA

VASARIO 14 D. 18:00 val. 1000 ir 1 MEILĖS PASAKA

Apie meilę sukurta 1000 ir 1 pasaka, daina, ar šimtas tūkstančių meilės žodžių, bet gražiausiai apie meilę pasakoja Artimųjų Rytų poetai. Kviečiame jus pasinerti į poezijos ir muzikos garsų pripildytą koncertą „1000 ir 1 meilės pasaka”. Čia jūs išgirsite Rumi poezijos, Rabindranato Tagorės eilių ir Šacherezados pasakų bei kitų garsių poetų tekstų meilės tema, lydimų lyriškų smuiko garsų ir svajingų gitaros akordų. Koncerte skambės Francisko Taregos „Arabiškas kapričio“, Roland Diens „Tango en Skai“, Nikolajaus Rimskio-Korsakovo simfoninės siuitos „Šacherezada” motyvai ir kiti užburiantys kūriniai.

Atlikėjai:

MIGLĖ POLIKEVIČIŪTĖ (aktorė)

AGNĖ DOVEIKAITĖ (smuikas)

AURIMAS DRIUKAS (gitara)

Miglė Polikevičiūtė - Nacionalinio Dramos Teatro aktorė. Gimusi 1985m Vilniuje, augusi Grigiškėse, 2004m. Įstojo į Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademiją, Rimo Tumino vadovaujamą aktorių kursą, kur įgijo šios specialybės bakalaurą. Jau nuo studijų metų vaidina įvairiuose Vilniaus teatruose, kine bei televizijoje. Dirbusi su daugybe Lietuvos režisierių, kaip antai Rimas Tuminas, Eimuntas Nekrošius, Yana Ross, Jonas Vaitkus, Gintaras Varnas bei daugelis kitų, ir sukūrusi daugiau kaip 30 vaidmenų teatre bei kine. Taipogi žiūrovams šiuo metu gerai žinoma iš populiarios TV novelės „Meilė Gydo“. Už savo vaidmenis Miglė apdovanota Auksiniu Scenos Kryžiumi bei Sidabrine Gerve.

Aurimas Driukas - gitara, vokalas, klavišiniai, efektai. Profesionalus gitaristas, baigęs Lietuvos muzikos ir teatro akademiją J. Kurausko klasikinės gitaros klasę. Atlikėjo muzikinis horizontas itin platus – nuo projektų su Nacionaliniu simfoniniu orkestru iki koncertų su žinomais Lietuvos ir užsienio atlikėjais („Golden parazyth“, Alina Orlova, Jurga Šeduikytė, Ieva Narkutė, grupė „Siela“, vokiečių grupė „Fools Garden“ ir daugelis kt. ).

Agnė Doveikaitė - profesionali smuikininkė, tarptautinių bei respublikinių konkursų laureatė, baigė Nacionalinę M. K. Čiurlionio menų mokyklą bei Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. Grojo rinktiniame Baltijos šalių maestro Gidono Kremerio vadovaujamame orkestre „Kremerata Baltica“ bei tarptautiniame orkestre „Orchestra Ensemble Kanawa“ Japonijoje. Agnė griežė solo su Lietuvos nacionaliniu simfoniniu, kameriniu ir kitais žymiais orkestrais, nuolat koncertuoja su kitais garsiais Lietuvos atlikėjais, rengia įvairius meninius projektus ir su aktoriais, šokėjais bei meno terapeutais. Už tarptautinius nuopelnus Agnei paskirta Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus padėka, o už meninius labdaros projektus suteiktas Pranciškonų ordino gėrio ambasadorės vardas.

 

Bilietų kaina 8 ir 6 € (nuolaida taikoma moksleiviams, studentams, senjorams ir neįgaliems pateikus pažymėjimą).


Bilietus galite įsigyti Polifonijos kasoje (Aušros al. 15) ir visose Ticket Market kasose.
Bilietų rezervacija telefonu: (8 41) 52 52 07

ORGANIZATORIUS:

Koncertinė įstaiga Šiaulių valstybinis kamerinis choras „Polifonija“

Įmonės kodas 188200756

Aušros al. 15, LT-76299 Šiauliai

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI