Stonkus ir Katleris: MantaiKurorte

Date

2020-01-03, 20:00 hour
Penktadienis

Place

Šiaulių arena (Jablonskio g. 16), Šiauliai

Price

0.00 €

Renginys pasibaigęs
Stonkus ir Katleris: MantaiKurorte

Mantas Stonkus ir Mantas Katleris didžiujų metų švenčių metu rengia jau ketvirtąjį savo turą penkiose didžiausiose šalies arenose.

2016-aisiais apsimetę auksiniais berniukais, 2017-aisiais nukėlę publiką į New York’ą, pernai kartu su 25-iais tūkstančiais bendraminčių grįžę į kiemą, šįkart stand up comedy meistrai išvaro "lietuviškų" atostogų į kurortą. "Karbonadai su sūriu ir grybais, keisti raudoni keturačiai dviračiai, keturių dienų šviežia žuvis, nameliai Šventojoje be tualetų ir kaimyno knarkimu, smelėti čeburėkai ar kambario nuoma adaptuotame Palangos močiutės garaže - jūs tikrai suprantate, ką mes turime omenyje" - ganėtinai detaliai artėjantį stand up comedy turą pabandė apibūdinti komikas Mantas Bartuševičius, kuris, jau tradiciškai, taip pat pasirodys ant scenos.
Kalėdinės stand up comedy atostogos Tavo miesto arenoje:

12 26 / Klaipėda / Švyturio arena
01 03 / Šiauliai / Šiaulių arena

ORGANIZATORIUS:

UAB "Vabalo filmai"

J. Savickio G. 4, Vilnius

Juridinio asmens kodas 304064590

PVM m.k.: LT100009574815

ticket within 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.