FC "GINTRA" - FC "BARCELONA". UWCL ROUND OF 16 | Šiauliai

DATA

2017-11-08, 18:00 val.
Trečiadienis

Vieta

Šiaulių m. sav. stadionas, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

SVARBU: moksleiviai, studentai, neįgalieji ir senjorai bus įleidžiami nemokamai tik jeigu liks laisvų vietų!

Tribūna B ir C: žymėtos sėdimos vietos po stogu

Tribūna E, F ir G: nežymėtos sėdimos vietos be stogo

VIP tribūna 30 €: + VIP įvažiavimas, užkandžiai, gėrimai, rungtynių programa

Nemokamai: moksleiviai, studentai, neįgalieji, senjorai

Bilietų kasa stadione: renginio dieną 2 val. prieš rungtynes

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
FC

FC „Gintra” – FC „Barcelona”

Kuriame Lietuvos futbolo istoriją kartu! „Gintra-Universitetas“ – viena komanda, viena istorija!

UEFA moterų Čempionių lygos aštuntfinalyje („Round 16“) - Lietuvos futbolui istorinė akistata: lapkričio 8 –ąją 18 val. Šiaulių miesto savivaldybės centriniame stadione Šiaulių „Gintra-Universitetas“ priima Barselonos „FC Barcelona“ ekipą priešakyje su geriausia 2016 –ųjų metų futbolininke olande Lieke Martens!

Kiekvienas lapkričio 8 -ąją Šiaulių miesto centriniame stadione būsiantis žiūrovas taps naujos futbolo istorijos dalimi! Įrodykime visai Europai, kad Šiauliai myli futbolą ir sausakimšai užpildykime tribūnas!

Įsigytas bilietas = tavo parama reprezentacinei Šiaulių miesto futbolo komandai, kuri kiekvienais metais garsina Šiaulius ir Lietuvą visoje Europoje!

Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komandai pavyko pakartoti istorinį 2014 –ųjų metų pasiekimą ir dar kartą prasibrauti tarp pajėgiausių 16 -os Europos moterų futbolo klubų. Šešioliktfinalyje Lietuvos čempionės pranoko daugkartines Šveicarijos čempiones Ciuricho „Zurich Frauen“ futbolininkes, kurioms tai buvo netikėtas antausis. Šiauliuose buvo sužaista lygiosiomis 1:1, tuo tarpu Ciuriche lietuvaitės pasiekė dramatišką pergalę 2:1.

„Barcelona“ į aštuntfinalį žengė be didesnių rūpesčių. Katalonės visus taškus ant i sudėliojo jau pirmajame šešioliktfinalio susitikime Norvegijoje, kur pranoko „Avaldsnes IL“ klubą triuškinančiu rezultatu 4:0. Ispanijoje „Barcelona“ futbolininkėms liko tik atlikti formalumus, kurie ir buvo atlikti – užtikrinta pergalė 2:0.

„Barcos” moterų ekipa Ispanijos čempionate triumfavo penkis kartus: 1998, 2012, 2013, 2014 ir 2015 metais. Tuo metu praėjusius du sezonus Frano Sančezo auklėtinės pasidabino sidabro medaliais. Geriausias ispanių pasiekimas Čempionų lygoje – pusfinalis, kurį joms pavyko pasiekti praėjusiais metais.

***

Keliauk į tribūnas kaip tikras fanas!
Siūlome fano komplektą - bilietas į rungtynes + istorinis šalikas, kuris ne tik pažymės šią istorinę akistatą, tačiau ir sušildys visų rungtynių metu!

 

ORGANIZATORIUS:

FUTBOLO KLUBAS "GINTRA"

Įmonės kodas 193175596

Kreivoji g.37, ŠIAULIAI

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI