Saulius Bareikis ir Olegas Ditkovskis: gražiausios baladės

DATA

2020-02-29, 18:00 val.
Šeštadienis

Vieta

Valstybinis Šiaulių dramos teatras, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Pertrauka: nėra

Bilietai internetu: neparduodami likus 1 valandai iki pasirodymo pradžios

Grupinė nuolaida: perkant 10 ir daugiau bilietų - 10%

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Saulius Bareikis ir Olegas Ditkovskis: gražiausios baladės

2020 m. vasario 29 d. 18 val. susitikti Valstybiniame Šiaulių dramos teatre kvies dainuojantys aktoriai Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis. Ypač retai bendrus pasirodymus rengiantis duetas paruošė autorinių dainų programą, kurioje sutilpo gražiausios, ne tik studijų laikais kurtos dainos, bet ir nauji kūriniai. Juos talentingi menininkai paskirs visiems tradicinės dainuojamosios poezijos gerbėjams.

Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis - puikūs melodistai, jautrių dainų kūrėjai. Šių scenos vilkų duetas yra itin retai matomas bei girdimas, ir, būtent, todėl labai laukiamas ir pasiilgtas. Tikėtina, kad bardai, išsiskiriantys subtiliu humoro jausmu, atliks ne tik sentimentalias balades, bet ir žaismingas, šmaikščias, animalistines (ir ne tik) dainas.

Olego Ditkovskio ir Sauliaus Bareikio duetas susikūrė dar studijų laikais, kai abu aktoriai dirbo Šiaulių dramos teatre, ir kartu rašė dainas bei dainų tekstus. Dainų g. 47-32 – šis adresas Šiaulių bendrabutyje, buvo puikiai žinomas ne vienam šiauliečiui, kadangi būtent iš ten sklisdavo iki šiol žinomos dainos.  Vėliau šios dainos pasirodė audio kasetėje, skambėjo grupės ,,Aktorių trio" bei ,,Adios" repertuaruose.

Geros muzikos ekspertai “Bardai LT" kviečia apsilankyti koncerte ir kartu pavartyti dainuojančių aktorių muzikinio dienoraščio puslapius.

 

ORGANIZATORIUS:

VšĮ ,,Geros muzikos ekspertai“

Įm. kodas 303832852

Kareivių g.6, p.d.2.9., Vilnius

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI