Teatralizuotas vyrų vokalinės grupės ''Quorum'' koncertas vaikams ir ne vaikams pagal Sigito Gedos eiles

DATA

2018-11-25, 13:00 val.

Vieta

Valstybinis Šiaulių dramos teatras, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas
ŠEIMOS BILIETAS
!

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: vaikams bilieto kaina 8 €

Šeimos bilietas : perkant 3 bilietus taikoma 15 % nuolaida (nuolaidos kodas SEIMA)

Perkant 5 bilietus vaikams: bilieto kaina 6 € (nuolaidos kodas VAIKAMS)

Nemokamai: vaikai iki 3 metų neužimantys papildomos vietos

Renginio trukmė: 1 val.

Pertrauka: nėra

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Teatralizuotas vyrų vokalinės grupės ''Quorum'' koncertas vaikams ir ne vaikams pagal Sigito Gedos eiles

“Quorum” Dainų karuselė (vaikams ir ne vaikams)
Teatralizuotas koncertas pagal S.Gedos eiles


Vaikiškos ir ne visai vaikiškos dainos suskambės pačiu įdomiausiu būdu – a cappella, o jas padainuos profesionalus vyrų vokalinis ansamblis „Quorum“.

Netikite, kad koncerte galima apsieiti be muzikos instrumentų ir nenuobodžiauti? Užsukite į „Quorum“ atliekamų dainų karuselę ir įsitikinsite, kad jiems dainuojant jokių instrumentų nė nereikia. Bet nenustebkite, jeigu ausys išgirs tromboną ar marimbą. Mušamuosius tai tikrai girdėsite, bet visa tai tebus apgaulė! Skambės tik šeši vyriški balsai ir labai labai gražios dainos. Tas dainas žinos vaikai, tėveliai ir seneliai, o dar nežinantys susipažins su jomis ir jau niekada nebepamirš.

Kartu su “Quorum” pasisvečiuosime šviesiame poeto Sigito Gedos poezijos pasaulyje, sulipdytame iš būtų ir nebūtų dalykų. Suaugusieji čia pasijus vaikais, o vaikai galės pabūti kaip suaugę. Tuo pačiu prisiminsime ir paminėsime poeto 75-ąsias gimimo bei 10-ąsias mirties metines. Poetas sakydavo, jog kurdamas eiles girdi muziką. Mes dainose girdėsime nepakartojamas jo eiles apie baltąją varnelę, du mažus baltus pingvinus, karakumų asilėlį, senas mašinėles, riešutų žydėjimą ir dar daug kitų. Žinomas dainas dainuos kontratenoras Laimonas Bendaravičius, tenorai Andrius Bartkus, Marius Turlajus, baritonas  Gintautas Skliutas, bosas Romanas Savickas ir beatbox’eris Šarūnas Navickas.
Šis teatralizuotas koncertas bus išskirtinė galimybė ir mažiems, ir dideliems susipažinti su žmogaus prigimčiai artimiausiu - dainavimu a cappella.

Ansambliui "Quorum" jau 13 metų. Laikui bėgant jo sudėtis keitėsi, tačiau pavadinimas ir reikšmė liko tokie patys. "Quorum" tai ne choras, o minimalus dainininkų skaičius, kurio užtenka, jog a cappella dainuojama muzika gerai skambėtų. Pasitelkę vokalinę perkusiją - beatbox'ą, ansamblio dainininkai savo balsais sukuria nepakartojamą, beveik instrumentinį skambesį.

 

ORGANIZATORIUS:
bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI