Koncertų ciklas "Muzikos vakarai kurhauze". Vera Nebylova (violončelė, Rusija) ir Simona Zajančauskaitė (fortepijonas, Lietuva)

DATA

2019-10-24, 18:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Palangos kurhauzo koncertų salė Grafų Tiškevičių al. 1, Palanga

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: 30 % senjorams, su Palangiškio kortele ir grupėms nuo 5 asmenų

Nemokamai: vaikai nemokamai neįleidžiami

Renginio trukmė: 1 val.

Pertrauka: nėra

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
Koncertų ciklas

Programa:

L. van Beethoven 7 Variacijos “Bei Männern, welche Liebe fühlen” tema WoO 46

L. Janacek “Pohadka”

D. Schostakovich Sonata violončelei ir fortepijonui d-moll

J. Ducros “Encore”

 

VERA NEBYLOVA – tarptautinių konkursų laureatė, violončelių grupės koncertmeisterė Yuri Bashmet jaunimo orkestre Rusijoje. Savo muzikinį kelią pradėjusi Kaliningrado S. Rachmaninovo aukštesniojoje muzikos mokykloje, nuo 2017 m. mokosi Briuselio karališkojoje konservatorijoje, prof. J. Reuling klasėje. Violončelininkė yra daugelio tarptautinių konkursų laureatė, aktyviai koncertuoja klasikinės muzikos scenoje, yra pasirodžiusi Italijoje, Rusijoje, Lietuvoje, Latvijoje, Austrijoje, Vokietijoje, Nyderlanduose.

Prestižinės Sankt-Peterburgo N. Rimskio-Korsakovo konservatorijos absolventė (prof. N. Serioginos klasė) pianistė SIMONA ZAJANČAUSKAITĖ yra ryški šių dienų atlikėja: ji aktyviai koncertuoja ir kaip solistė, ir įvairių kamerinių ansamblių sudėtyje. Kamerinės muzikos magistro laipsnio studijos Vokietijos Veimaro F. Liszt aukštojoje muzikos akademijoje paskatino atlikėją gilintis į kamerinės muzikos atlikimą ir subtilybes.

Simonos muzikinį kelią praturtino susitikimai ir pamokos su Maestro M. Rostropovich, Prof. L. Berman, Prof. J. Drake, A. Debrus, Prof. M. Spangenberg, Prof. S. Urivaev, Prof. T. Steinhofel. Prof. S, Lehmstedt, Prof. L. Natochenny, Prof. V. Gornostayeva, Prof. M. Rubackytė.

Nuo 2007 m. kartu su seserimi smuikininke Justina Zajančauskaite savo gimtajame mieste Simona rengia ir organizuoja „Rokiškio klasikinės muzikos festivalį”.

2005–2010 m. S. Zajančauskaitė buvo M. Rostropovičiaus paramos ir labdaros fondo „Pagalba Lietuvos vaikams“ stipendininkė, 2013–2014 m. laimėjo Ernsto Freibergero fondo apdovanojimą „Deutschlandstipendium“. Už pasiekimus muzikoje Simona yra apdovanota Prezidento V. Adamkaus premija.

 

ORGANIZATORIUS:

Palangos kultūros ir jaunimo centras

Įmonės kodas 190276191

Grafų Tiškevičių al. 1, LT-00135 Palanga

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI