LORDS OF THE SOUND su programa "The music of Hans Zimmer"

DATA

2022-11-18, 19:00 val.
Penktadienis

Vieta

Šiaulių arena, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Nuolaidos: netaikomos

Renginio trukmė: 2 val. (pertraukos nėra)

Nemokamai: vaikai nemokamai įleidžiami iki 6 metų amžiaus imtinai, neužimant papildomos vietos

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
LORDS OF THE SOUND su programa

 

Į Lietuvą grįžta naujos kartos orkestras LORDS OF THE SOUND su nauja programa „The Music of Hans Zimmer“

„Spider man 2“, „The Dark Knight“, „Interstellar“, „Gravity“, „Sherlock Holmes“, „Angels & Demons“, „The Da Vinci Code“, „Pearl Harbor“, „Gladiator“, „Mission: Impossible“, „Inception“, „Pirates of the Caribbean“, „Spirit“, „Wonder Woman“, „Madagascar“, „Tears of the Sun“ – Hanso Zimmerio hitai, atliekami orkestro LORDS OF THE SOUND!

Hansas Zimmeris – vokiečių kino kompozitorius, išpopuliarėjęs po kultinio filmo „Lietaus žmogus“ pasirodymo. „Kurdamas muziką „Lietaus žmogui“ visą laiką galvojau: nesistenk užgožti veikėjų. Neik į pirmą planą. Raymondas, pagrindinis veikėjas, tikrai nesupranta, kur yra. Jis mato šviesą kitaip nei mes... Kodėl nesukūrus „šviesos muzikos“ šviesai, kuri egzistuoja tik jo galvoje?“ – prisimena Hansas. Šis darbas tapo tikru lūžiu jo karjeroje – Zimmeris buvo apdovanotas Oskaro nominacija. Geriausi Holivudo režisieriai rikiavosi į eilę, norėdami su juo dirbti. O Hansas visiškai atsidavė darbui, dažnai kurdamas muzikines temas dviem ar trims filmams vienu metu. Jo muzika taip sužavėjo „Disney“ studiją, kad jie užsakė Zimmeriui sukurti kompoziciją animaciniam filmui „Liūtas karalius“. Muzikinė animacinio filmo tema atnešė kompozitoriui tris prestižiškiausius apdovanojimus – „Oskarą“, „Auksinį gaublį“ ir „Grammy“. Zimmeris ir toliau gaudavo daugybę apdovanojimų, tapdamas geriausiu iš geriausių Holivude. Reta „Oskaro“ ceremonija baigdavosi be nominanto Zimmerio.

Orkestro LORDS OF THE SOUND koncertų sėkmė kartu su geriausiomis Hanso Zimmerio kompozicijomis panardins Jus į nepamirštamus šilto vasaros vakaro pojūčius, nuostabios pasakos atmosferą, pripildytą mėgstamų kompozicijų simfoninio garso grožio, roko skambesio, ryškių vizualinių efektų, galingų solistų ir choro vokalinių partijų, energijos ir nevaržomo visos komandos pozityvo!

Organizatoriaus svetainė: www.artpartner.lt

 

ORGANIZATORIUS:
ART Partner CZ s.r.o.
Adresas: Ocelářská 2457/7, 190 00, Praha 9,
Czech Republic
Įmonės kodas 28491963
PVM mokėtojo kodas CZ28491963
bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI