XVII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. Vienos dalies monospektaklis Julieʼos Otsukaʼos romano motyvais „Buda palėpėje“

DATA

2020-08-13, 21:00 val.
Ketvirtadienis

Vieta

Chaimo Frenkelio vilos parkas, Šiauliai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Renginio trukmė: 1 val.

Nemokamai: vaikams iki 6 metų, kurie neužima sėdimos vietos

Nuolaida: Moksleiviams, studentams, senjorams, neįgaliesiems, šeimos kortelės turėtojams bilieto kaina 8 €

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
XVII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. Vienos dalies monospektaklis Julieʼos Otsukaʼos romano motyvais „Buda palėpėje“

Scenarijaus autorė, režisierė, aktorė Birutė Mar. Choreografė, režisierės asistentė Sigita Mikalauskaitė, kompozitorius Antanas Kučinskas, dailininkė Indrė Pačėsaitė, videodailininkas Karolis Bratkauskas, šviesų dailininkas Audrius Jankauskas.

 

Japonų kilmės amerikietės rašytojos J. Otsukaʼos romanas „Buda palėpėje“ (2011), išsyk pelnęs svarbius literatūrinius Amerikos apdovanojimus, sukurtas pagal tikras XX a. pr. į Tokiją vykusių japonų emigrantų gyvenimo istorijas.

Romano motyvais pastatytame spektaklyje laikomasi tradicinio japonų teatro principo: jungiami šokis, judesys, tekstas ir scenoje skambanti gyva muzika. Tai savita scenos ženklų kalba, kuria pasakojama istorija apie tautos šaknis, ryšį su praeitimi ir protėviais pasaulio tautų maišymosi epochoje, apie savastį kaip stiprybę ir būdą išlikti.

2020 m. aktorė ir režisierė, „Solo teatro“ įkūrėja B. Mar apdovanota Lietuvos Respublikos Vyriausybės kultūros ir meno premija už nuopelnus Lietuvos kultūrai ir menui.

 

ORGANIZATORIUS:

Šiaulių „Aušros“ muziejus

Vilniaus g. 74, Šiauliai

Juridinio asmens kodas 190757036

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.

PERKAMIAUSI RENGINIAI