XVII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. Saksofonų kvarteto „Blattwerk“ (Vokietija) koncertas

DATA

2020-07-25, 18:00 val.
Šeštadienis

Vieta

Žemaičių muziejus "Alka", Telšiai

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Renginio trukmė: 1 val.

Svarbi informacija

  • Bilietus įsigyti galima visose TICKET MARKET kasose, PayPost skyriuose (žr. bilietų kasos) bei internetu
  • Vienu kartu galima užsakyti ne daugiau kaip 15 bilietų, perkant internetu
  • Bilietams yra taikomi mokesčiai
  • Bilietai yra negrąžinami ir nekeičiami
  • Daugiau informacijos visą parą: tel. 1588 (pagal Jūsų ryšio operatoriaus tarifus)
Renginys pasibaigęs
XVII TARPTAUTINIS CHAIMO FRENKELIO VILOS VASAROS FESTIVALIS. Saksofonų kvarteto „Blattwerk“ (Vokietija) koncertas

Hartmut Salzmann (sopraninis ir altinis saksofonas), Timur Isakov (altinis saksofonas ir klarnetas), Alban Hauser (tenorinis saksofonas), Bernd Stich (baritoninis saksofonas).

 

Seniai sugalvotą moto „Keturi saksofonai – keturios epochos“ saksofonų kvarteto „Blattwerk“ atlikėjai pritaikė ir šiai programai – moto senas, programa nauja. Prieš keletą metų viešėję Lietuvoje, šiais metais charizmatiškieji atlikėjai sugrįžta su nauja programa, į kurią įtraukė dar daugiau senųjų kūrinių. Koncerto programą sudaro baroko, didieji klasikos opusai, romantizmo epochos šedevrai, pasaulietinė operos ir pietryčių Europos folkloro muzika.

2020-aisiais, kai pasaulis švenčia L. van Beethovenʼo 250-ąsias gimimo metines, saksofonų kvartetas „Blattwerk“ koncertams parengė šio kompozitoriaus „Egmont“ uvertiūrą ir antrąją Devintosios simfonijos dalį.

„Apskritimas kvadrate“, – taip apibūdina šią programą atlikėjai: simfoninė muzika – apskritimas, kamerinė – kvadratas. Meistriška orkestrinių kūrinių aranžuotė atskleidžia atpažįstamą kvarteto skambesį: kartais pašėlusį, kartais įspūdingą, bet visada švelnų ir atpalaiduojantį.

Be minėtų kūrinių, programoje skambės J. S. Bachʼo Brandenburgo koncertas Nr. 6, G. Rossini’io operos „Sevilijos kirpėjas“ uvertiūra, C. Saint-Saënsʼo „Dance macabre“, G. Fauré „Pavana“.

 

ORGANIZATORIUS:

Šiaulių „Aušros“ muziejus

Vilniaus g. 74, Šiauliai

Juridinio asmens kodas 190757036

bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.