2018 FIFA World Cup atranka: Slovakija-Lietuva

DATA

2016-11-11, 20:45 val.
Penktadienis

Vieta

"Antona Malatinského" stadionas, Trnava, Slov

Kaina

0.00 €

Renginys pasibaigęs
100% saugus apsipirkimas

Pagrindinė renginio informacija

Bilietai parduodami: iki lapkričio 3 d. 10 val.

Dėl išankstinių sąskaitų: kreiptis 8 615 71374 / info@ticketmarket.lt

Renginys pasibaigęs
2018 FIFA World Cup atranka: Slovakija-Lietuva

Lietuviai ir vėl kyla į kovą FIFA Pasaulio čempionato atrankos F grupėje! Šįkart jie susitinka su stipria Slovakijos rinktine, kuri paskutinėse rungtynėse „nušlavė“ škotus rezultatu 3-0. Lietuviai jau įrodė, kad iki pergalių prieš Slovėniją ir Škotiją pritrūko tk sėkmės. Važiuok palaikyti mūsiškių į Slovėniją, Trnavos miesto „Antono Malatinskeho“ stadioną. Rinktinė pažada kovoti! Pažadėk ir tu!

DATA: 2016 11 11, 20:45 vietos laiku.

VIETA: Slovakija, Trnavos miestas. „Antona Malatinského” stadionas. Adresas: Športová, 917 01 Trnava, Slovakija

KAINA: 17 EUR (LIETUVIŲ SEKTORIUS)

 

Norėdami pirkti bilietus užsiregistruokite ir gaukite bilietą. Apie bilietų atsiėmimo vietą informuosime Jus elektroniniu paštu, kurį užrašysite pildydami pirkimo formą. Primename, kad nusipirkę Ticketmarket pirkimo elektroninį bilietą privalėsite jį išsikeisti į bilietą, bilietų atsiėmimo centre lietuviams (su elektroniniu bilietu į stadioną nepateksite). 

ORGANIZATORIUS:
bilietas per 1 min.
Renginys pasibaigęs
Renginio organizatorius prisiima visišką atsakomybę dėl renginio, jo vykdymo, neįvykimo, kokybės, turinio, pateikiamos informacijos apie renginį ir visų kitų su renginiu susijusių aplinkybių. TICKET MARKET teikia renginio organizatoriui tik bilietų platinimo paslaugą ir už renginį bei jo vykdymą neatsako. TICKET MARKET veikia kaip atsiskleidęs tarpininkas.